perjantai 18. syyskuuta 2015

Uusi elämäni

detka1
Syksy on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Pidän siitä, että täällä jokainen lukuvuosi on erilainen. Tavallaan syyskuusta alkaa aina "uusi elämä" niinkuin tapaan sanoa. Elämiähän minulla on ollut tämän kolmen vuoden aikana jo muutama - muun muassa elämäni asuntolassa numero 13, elämäni griboedovan kanaalilla ja nyt taas alkaa elämäni Rubenshteinalla osa 2. Olenhan sentään vielä samassa asunnossa (JO yli vuoden! Ja se on ennätys), mutta kämppisten vaihtuminen tuo vaihtelua ja muutoinkin vaihdekepissäni on uusi vaihde.

Nyt olen aloittanut elämäni opiskelija-aktiivina. Aion ottaa haltuuni meidän yliopiston ELSA:n (eurooppalaisten lakiopiskelijoiden järjestön) paikallisryhmän. Haltuunotolla tarkoitan sitä, että haluan nostaa sen jaloilleen. Täällähän ei ole mitään virallista opiskelijatoimintaa (sitsejä, toogabileitä, vuosijuhlia tms.), paitsi sitten opiskeluun liittyvää oheistoimintaa löytyisi kyllä. Että kuka haluaa opiskella vapaa-ajalla vieläkin intensiivisemmin, tervetuloa.

Takaraivossa jyskyttää pieni huoli omista opiskeluistani tämän ohella. Vaatimustaso nousee ja muutenkin täällä opiskelu on omalla tavallaan liukasta (jotkut saattavat muistaa vuodentakaisen kriisini). Mutta olen päättänyt, että en halua pitää enää itseäni HOLD-asennossa kun oi oi oi on niin rankkaa tämä koulunkäynti. Höps höps kyllä se siitä. Ja niinhän sitä sanotaan, että kun pitää joku asia saada hoidetuksi, anna se kiireiselle, hän hoitaa sen puolet nopeammin kuin joutilas!

Kohti parempaa time managementtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<