keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Deal with it

yelo1
yelo2
yelo3
yelo4
Podin jonkin sortin blogi-identiteettikriisiä noin vuosi sitten. No okei poden sitä edelleen. Mitä enemmän kirjoitan Pietarista ja mitä enemmän blogiani luetaan juuri vain, koska kirjoitan Pietarista, sitä enemmän minua nolottaa postailla näitä muoti et sisustus plus naishömppäjuttuja. Että pitäisikös tätä tehdä niin sanottuna vakavasti.

Ja, mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän mietin myös sitä minää, joka tulee käymään työhaastatteluissa ja rakentamaan juristiuraansa tai mitä uraansa ikinä, enkä näe tätä blogia osana sitä (suoraan sanottuna, minua saattaisi nolottaa sen esille tulo...) Koska ei fiksut akateemiset uranaiset voi kirjoittaa hömppää. (olen tainnut mainita tästä ennenkin, mutta jotenkin asia vaivaa minua)

Eihän sellaisia oteta vakavasti.

Ja nyt tässä äsken päätin, että damnit taidan tehdä ihan niin kuin just sattuu huvittamaan. Koska ei kyse ole siitä, miten joku muu saattaisi suhtautua mun harrastukseeni, vaan siitä, miten itse siihen suhtaudun. Hei olen Maria, olen juristi ja mulla on muotiblogi. (tai ihan mikä blogi vaan, ei saa nyt lokeroida, mutta kuulosti raflaavammalta).


Eli tässä teille päivän asukuvat.

top. mango / kimono. lindex / jeans. zara / shoes. hm

22 kommenttia:

 1. Mun mielestä sun blogin vahvuus on nimenomaan se, että postaat niin monipuolisista aiheista. Välillä on kiva lukee vinkkejä Pietarista ja välillä vaan jotain muotihöpinää tai mitä vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa kuulla, että joku muukin ajattelee näin :) koska se on aina ollut vähän munkin ajatukseni tästä... Että millaisia juttuja saattaisin itse haluta lukea! Kiitos!

   Poista
 2. Jep! komppaan aiempaa anoa, ehdottomasti vahvuus että postaat monipuolisista aiheista!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, kuulostaa ihan mun ajatuksilta. :D Kunpa vaan itekin pääsisin tohon DAMNIT-tilaan vielä! Ihana kimonoasia, ja toi vika kuva on just niin "I regret nothing!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe kiitos :D Viinilasillinen saattaa auttaa siihen tilaan pääsemisessä! Itsekin tarvitsen aina silloin tällöin rohkaisua... Vaikka lukemalla näitä teidän kommentteja !

   Poista
 4. Sinäpäs sen sanoit! Kun rakastaa sitä mitä tekee ja on aidosti ja rohkeesti ylpeä itsestään, niin silloin harvemmin kukaan muukaan tuomitsee.
  Ja sähän voit tehdä poikkeuksen; olla se eka (no ehkä ei ihan eka, mutta anyway) fiksu akateeminen uranainen, joka osaa myös vaihtaa sopivasti hömpän puolelle!

  Jatka vaan sitä mitä teet. :)

  Niin ja aiheeseen: Ihanan rento ja boheemi toi kimono. Me likey!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos! :) Ja mietin juuri, että ompas raskasta kun rakastaa niin monia täysin erilaisia asioita! Että mites niitä sitten yhdistelis.. hehe. Pitää vaan päättää olla sinut itsensä kanssa niin ehkä se siitä lähtee!

   Poista
 5. heh samaa mäkin oon miettinyt, että voiko mua ottaa tosissaan koska pidän 'blogia' :-----------D Tosin onneks mä opiskelen vaa hömppää markkinointia niin mun uskottavuus ei blogin takii kärsi ehkä niin paljoa tai saattaa se olla jopa vahvuuskin, mistä sitä ikinä tietää. Mä oon ottanu linjaksi sen että laitan cv:n harrastus kohtaan että kirjoitan blogia ja sen osoitteen, ettei sit käy niin että ne on googlaillulla päätyny sinne ja sit nolottais. Nyt se on ainakin aina out in the open, enkä sitä noloile tms. ja ps, mä ainakin tykkään kovasti näistä sun muotijutuista(kin)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on varmaan hyvä taktiikka. ja höpö höpö eihän sulle ole "blogi" vaan BLOGI. Jos ei sitä pidä nolona (tai varsinkaan anna kenenkään nähdä, että ehkä vähän nolottaa) niin eihän se sitten ole! Vaan cool ja hip ja niin edelleen :D haha

   Taidan seuraavassa CV:n päivityksessäni tehdä saman :----) !

   Poista
 6. Musta oot ihana ja kaikki mitä postaat on aina ollut hyvässä linjassa!
  Sitä paitsi eiks se "kauneus ja äly ei mahdu samaan päähän" oo jo niiiiin aikansa elänyt juttu, eiks oo hyvä olla eturintamassa murtamassa ennakkoluuloja ;) eiköhän voguet ja lakikirjat voi olla ihan sulassa sovussa kirjahyllyssä. PLUS alahan on aika tiukka, ja ainakin mun oikiskaveri täällä koittaa ottaa ties mitä sivuaineita erottautuakseen joukosta -- täähän on erinomainen erottautumiskeino!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :) En tiedä, kuvittelenko itsestäni liikoja, mutta montakohan juttua sitä tarvitaan erottuakseen? :D Että kun on tää venäläinen tutkinto ja sitten MUOTIBLOGI ni jos vielä vaikka voittas tikanheiton maailmanmestaruuden ni ei varmaan kukaan erehtyis mun CVtä omaansa haha :---)

   Mutta kiitos hani <3 Et oo pitkään aikaan kommentoinut!

   Poista
 7. Komppaan aiempia, kun itse tekee sitä mistä tykkää niin siitä on kiva lukeakin. Jatka samaan malliin, monipuolisesti vaan lisää asiaa opiskelusta, Pietarista, muodista ja ehdottomasti lisää sisustuskuvia, ne ovat niin inspiroivia :) On ollut kyllä ilo lukea blogiasi, sen kautta on saanut ihan uudenlaisen kuvan Venäjästä: tavallisten ihmisten arjesta (kun yleensä saa vain lukea uutisotsikoita..).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, että edes vähän tämäkin blogi vaikuttaa ! Onhan täällä paljon muutakin kuin herra Presidentti :) Ja voih, olisipas lisää "sisustuskuvia" mitä laittaa! On meinaan niin kova duuni rajata kuvista ulos kaikki kaameus haha. Tuntuu, että kuvaan yhtä nurkkaa kokoajan... Mutta kiitos paljon!!<3

   Poista
 8. Blogisi on todella hyvä, ja postauksesi ovat aina kivoja, käsittelivät ne sitten päivien asuja tai elämää Venäjällä. Minusta vaikuttaa siltä, että suurinta osaa suomalaisista blogeista pitää nimenomaan koulutetut nuoret aikuiset naiset. Ja sen on hyvä! Naisten ääni kuuluviin! Määrittele itse itsesi, äläkä anna muiden määritellä itseäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vippe! :) Todellako? No sittenhän tosi hyvä! Jeee naisvoimaa! Ei saa antaa itsevarmuuden rakoilla. Eihän tässä ole mitään peiteltävää..

   Poista
 9. Huh, pelästyin jo että olet lopettamassa :D Tykkään kyllä tosi paljon siitä, kun esittelet Pietaria ja elämänmenoa siellä. Mutta mun mielestä myös asupostaukset ja sisustusjutut on ihania! Olisi tosi kiva kuulla enemmän vaikka perus venäläisestä pukeutumistyylistä. Eikös sielläkin olla menossa enemmän länsimaiseen suuntaan (h&M yms) vai onko "more is more" edelleen koruissa, meikeissa ja muussa se juttu, ja sellanen tietynlainen, noh, mauttomuus? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, ei ei, en ole lopettamassa :) Toistaiseksi olen ajatellut viedä tämän hautaan saakka! Kiitos kuitenkin huolestumisesta..

   Kyllä täällä Pietarissa pukeudutaan ihan länsimaalaisittain. Aivan samalla tavalla kuin Helsingissäkin (miinus kaikista trendikkäimmät hipsterit). Vähemmän löytyy tennareita ja lenkkareita, vaan tilalla on mustat tai ruskeat saappaat. :) Mielestäni täällä meikataan vähemmän kuin Helsingissä, mutta täytyy myöntää, että venäläisille värit eivät ole samalla tavalla pannassa kuin Suomessa. En osaa sanoa muusta Venäjästä :) Jostain syystä ne turistit näyttää aina paljon kauheemmalta kuin täällä kukaan! haha. Mutta en tiedä. Voisikin kirjoittaa tästä jotain, koska usein kysytään!

   Poista
 10. Luen blogiasi koska kerrot Pietarista ja tulen itse aina satunnaisesti matkattua sinne. Jutut opiskelustasi ovat myös kiinnostavia, kun yliopisto-opinnot Venäjällä eivät olekkaan ihan sama juttu, kuin Suomessa. Minua ei sinällään mitkään asu postaukset kiinnosta, mutta luen erästä toistakin muotiblogia, missä asupostaukset eivät kiinnosta mutta bloggaaja onnistuu niin hyvin kirjoittamaan vähän kaikesta muustakin niin mielenkiinto pysyy yllä.

  Eli jatka vaan samaa rataa. Ei sinun tuleva urasi tästä vaarannut. Ehkä olisi enemmän kyseenalaista jos postaisit hirveitä örvellyspostauksia jatkuvasti. Tämä on hyvä blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij, kiitos Eini! :) Huh, onneksi joku muukin onnistuu tasapainottelemaan useiden teemojen välillä! Ja varsinkin, että lukijatkin osaavat valita ne osat, jotka kiinnostavat heitä eniten ;)

   Poista
 11. Pakko kommentoida ja olla samaa mieltä muiden kanssa: jatka samaan malliin vain :) Ja tämä blogi on todellakin hyvä ja mielenkiintoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voivoivoi kiitos ! :) Te lukijat olette aivan liikaa! Ihanaa <3

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<