maanantai 1. kesäkuuta 2015

Masterskaya

Oltiin tänään taas poikaystävän isän ateljeessa. Tälläkertaa päivänvalossa. Paikka oli jo taskulampun valossa eeppinen ja nyt päivänvalossa eeppinen isolla E:llä! (Toisella silmäyksellä onneksi vähemmän pelottava - onnistuin viimeksi nakkaamaan muutamat taulut alas seinältä etsiessäni valokatkaisijaa.. Ei muuten löytynyt. Vieläkään)

masterskaya1
 Ei kai tätä voi varsinaiseksi laskea miksikään "päivän asuksin", muttakun mutkun koeviikoilla olen pukeutumiseni suhteen suorastaan inhokäytännöllinen...No okei, ehkä se on viimeaikoina ollut enemmän sääntö kuin poikkeus.
masterskaya2
masterskaya3
Poikaystävän isä (ja isoisä sitä ennen) on kerännyt paljon tavaraa atelieehen eri pikkukylistä Venäjältä. Poikaystäväni kertoi muistavansa, kuinka hän pienenä kiersi joskus isän kanssa kyselemässä mummoilta, löytyisikö heiltä vanhoja turhia tavaroita. Taisi löytyä yksi jos toinenkin...
masterskaya5
masterskaya4
Löydettiin paljon vanhoja kirjoja. Kuvassa näkymä kokoelma Tsehovin kertomuksia on painos vuodelta 1903. Oli vielä vanhempiakin opuksia, enimmäkseen raamattuja ja muita uskonnollisia kirjoja. Olen varma, että tuolta löytyisi vaikka mitä jos vain tarpeeksi syvälle kaivautuisi sen kaiken pölyn ja roinan alle!
masterskaya6
 Jee oon boheemi ja istun lattialla!

Mitäs tykkäätte?

12 kommenttia:

 1. eikä!! ihana <3 tuolla vois istuskella kahvia juoden ja ihastella kaikkea ^__^ hihi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iiiks kiitos =) kahvi kyllä sopisi tuonne täytyy raahata ensi kerralla kahvinkeitin mukaan haha

   Poista
 2. Vitsit miten upea paikka, miten kiehtova!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kiitos. Kiehtova on kyllä oikea sana! Kesti hetken ennen kuin silmä tottui kaikkeen tuohon..

   Poista
 3. No huhhuh mikä paikka, just ihanan boheemi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huh kiitos :) Vaikka en kyllä tiedä, onko taiteilija tietoisesti hakenut juuri mitään, yrittänyt vain saada kaiken mahtumaan :D

   Poista
 4. Wau mikä paikka. Jos matkaan Pietariin olisi aivan mahtavaa päästä kuvaamaan tuonne itse taiteilija mukaan lukein. ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana paikka! Rakastan noita lattioitakii...

  T: Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Lattiat ovat kyllä heh aika likaisenpuoleiset ;D Ne olis kyllä älyttömän kauniit jos vähän siistis ja esim lakkais... Vanhat lattiat on niin kauniita.

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<