keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

S dnem rozhdeniya menya...

Olen nyt (eilisestä lähtien) näääääääin vanha!

Ja niin kuin jokaisella itseään kunnoittavalla nuorella naisella kuuluu - minulla oli pingviinikakku. Tai siis itseasiassa mulla oli kolme kakkua, joista yksi oli pingviini.

Tulee harvemmin järjestettyä juhlia, joten tässäkin kaksi ihmistyyppiä tuli todella tarpeeseen

1) Vasja, joka piti minua aisoissa Prismassa. "EI TÄÄ RIITÄ MITÄ ME VIELÄ OSTETAAN, MONTAKS PIZZAA TARVITAAN 15?!#### "..... Onni onnettomuudessa, koska nyt mulla on rääppiäiset vaan ensviikko, eikä seuraavat kolme kuukautta.

2) Regina, joka saapui aamulla auttamaan kokkaamisessa, ja joka oli muun muassa yöllä leiponut 2/3 kakuista etukäteen. "ME EI EIHITÄ TÄS ON ENÄÄN 2,5 TUNTIAAA!! JOS SE OLI JOKU VIERAS JOKA SOITTI, SITÄ EI SIT PÄÄSTETÄ SISÄÄN VIELÄ!!!231###"

Että se niistä rautaisista hermoista.

Hyvää viikon alkua evribadi!

8 kommenttia:

 1. Ei S dnem pozhdeniya ku S dnem Rozhdeniya! :)))
  No paljo onnee vaa anyway!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha hyi kauheeta, kyllapas menee naa venalaiset ja suomalaiset kirjaimet sekaisin :D tarkistin viela pariin otteeseen enka nahnyt tuossa mitaan vaaraa.

   Kiitos korjauksesta ja muutenkin ;)))

   Poista
 2. PINGVIINIKAKKU. PINGVIINIKAKKU. mun aivotoiminta pysähty justiinsa.

  Onnittelut vielä!

  VastaaPoista
 3. onnea! oisitko voinu tehä postausta venäjällä seurustelusta/ulkona käymisestä? oon kuullu et annetaan kukkia yms mut en tiiä onko toi jtn huhuu vaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :----) Täytyy pistää korvan taakse, ja ehkä vähän haastatella kavereita, mullakun on tästä vähän liian vähän kokemusta... Mutta joku tyttö-poika-aiheinen voisi olla hauska!

   Kyllä juu, kukkia pitää olla! Minullekin poikaystävä lahjoittaa kukkia epäsäännöllisen säännöllisesti :) ilman syytä. Mutta täällä kukkien anto on muutenkin paljon yleisempää kuin Suomessa. Ystävän syntymäpäivänä hän taas ystäviltä ruusukimpun yliopistolla, opettajat opettajan päivänä ja sitten ihan vaan kylään mennessä vaikka. Mutta kyllä se kuuluu treffeille! Kukat eivät valitettavasti kestä niin pitkään kuin Suomessa (niitä ei myöskään mitenkään paketoida kukkakaupassa, antaa paleltua :)) mutta lahjoittamisen ilo on se juttu!

   Poista
 4. Onnea ikääntyvälle bloggarille!!

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<