perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kärtyn kevätterveisetNyt on niin asennekuvat Vasilinsaarelta, että huh. Ei kyllä yhtään edusta tämän päivän aurinkoista fiilistä. Olenko muka näin kärttyinen? Tuliko tästä kärttyblogi?

Voi pentele. Luetellaan nyt KIVOJA kuulumisia! 

- Makaan sängyllä, juon kahvia, katselen tulppaaneja ja kuuntelen musiikkia, jota luukutin kaksi vuotta sitten kun asuimme Kertun ja Iidan kanssa Griboedovan kanaalilla. Paistoiko siellä joka päivä aurinko vai kuvittelenko vain? Varmasti paistoi.

- Sain eilen vielä myöhäiseksi synttärilahjaksi käsintehtyjä konvehteja. Tiedättekö, miten pieni määrä hyviä konvehteja on niin paljon enemmän kuin kilo keskinkertaisia?

- Tänään illalla Pietarissa on varma kevään merkki - eli konsulaatilla Vaihdosta duuniin-tapahtuma! Siellä siis suomalaiset firmat etsivät itselleen harjottelijoita/työntekijöitä suomalaisista vaihtareista. Ja siellä ruokitaan.

- Vanja ja Regina tulivat eilen ja söivät pingviinikakun jämät pois. Ja huuhtoivat sen alas kiitettävällä määrällä teetä. Mikä oli hyvä, koska tässä asunnossa on aivan liikaa teetä, jota kukaan ei juo. Tulkaa ihmiset meille juomaan teetä!

- Kuuntelen nyt ranskankielistä poppia ja laulan mukana, vaikka en edes osaa ranskaa. Mutta sitähän kukaan ei tiedä. hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<