keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Arktista ruusua


Vastauksena kysymykseen, mitäs sieltä Venäjältä kannattaisi ostaa tuliaisena:

Smetanaa

...No okei, tuon varmaan kaikista luomuimman ihonhoitotuotteen lisäksi (enkä edes vitsaile, minulle on useammankin kerran neuvottu levittämään smetanaa auringossa palaneelle iholleni) löytyy myös muita vaihtoehtoja.
 
Eli puhe on nyt Natura Sibericasta. Olen kokeillut tältä merkiltä monia erilaisia juttuja, mutta ainoa joka on tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, on tämä siperialaista villiruusua sisältävä käsirasva. Juuri loppui myös hirvenmaitoon tehty jalkarasva. Näiden plussana on se, että hinnat eivät ole päätähuimaavia ja tuotteiden design sopii hyvin tuohon hyllylle. Ja kai se luonnonkosmetiikka-juttukin on ihan plussaa. Mutta pääasia, että nätti on. Varsinkin tämä metallinen tuubi on yksinkertaisesti upea.

Natura Siberican tuotteita löytyy kosmetiikkakaupoista ja isoista ruokakaupoista. (Lue: joka paikasta, koska kohta täällä ei muuta enää olekaan) Myös Nevsky prospektilla lähellä Vosstaniyaa heillä on oma putiikkinsa.

http://www.naturasiberica.ru/en/

Ja kaikki tämä mainostus aivan ilman sponsoria :) jeeee

4 kommenttia:

 1. Maidon ja maitotuotteiden tuominen Venäjältä on kiellettyä. Samoin lihan, lihatuotteiden ja perunoiden. Hunajaa ei saa tuoda yli 2 kg, jne. Onhan näitä rajoituksia. Kiinnijäämisen mahdollisuus on olematon, mutta sitten vaihtoehdot ovatkin tuotteiden takaisinvieminen tai syöminen. Kiva lusikoida 500 g smetanaa tullin valvonnassa :)

  VastaaPoista
 2. Se siberican tyrnishampoo (+hoitis) on muuten hyvä, tuoksuukin vielä ihan oikeasti tyrniltä. Ja voi sitä baby siberica -huulirasvaa, jonka tuubissa on pieniä hylkeitä <3 harmi, etten ole sitä vaan enää löytänyt mistään, liekö sitten kokonaan poistunut valikoimasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu täytyy ehkä kokeilla! Meillä lojuu tuolla jotain shampoita, joita olen kokeillut - muuten hyviä, mutta juuri haju ei ole ollut musta hyvä :/ seuraavasti täytyy siis kokeilla jotain muuta tuoksua!

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<