tiistai 7. lokakuuta 2014

Petrogradka


coat. sisley // bag. lumi // blazer. zara // jewellery. lindex // shoes. zaraKouluviikon alku.

Ja hyvinhän se lähti käyntiin. Mutta maanantai onkin harvoin se vaikea päivä. Takana on kuitenkin viikonlopun (lue: sunnuntain, koska meillä on lauantaisinkin luentoja) verran lepoa, joka toimii varaparistona vielä maanantaina. Luulempa että tässä yökukkuessa kulutin sen pariston loppuun. Huomenna eikun kahvia pannuun ja takaisin kirjastolle.

Olen ottanut projektikseni opetella aloittaa työnteko aikaisemmin, ja lopettaa myöhemmin. Vielä en ole saanut tuloksia. (Koska en ole saanut sitä kovin hyvin käyntiin --- Käytän suurimman osan ajastani tekopyhästi asiasta vaahtoamiseen kavereilleni, yrittäen kannustaa heitä mukaan, vaikka itse saa tikkua ristiin tavoitteeni saavuttamiseksi). Edelleenkin pidennän mielummin aamu-uniani ja nipistän tsemppiä itsestäni yöllä, koska pakko koska en ole ehtinyt ja se...ja se...ja se... pitää olla huomenna. Päätee myös muuten tähän päivään. Tällainen käytös olisi ihan ok, jos pinnisteltävää olisi vain aika-ajoin, mutta nyt kun työtä on suhteellisen paljon jatkuvasti, tämä luonteen heikkous aamuköllöttelyyn on kitkettävä arkiaamuista kuin rikkaruoho!

En halua olla niitä tyyppejä, joka osaavat vain puhua siitä, mitä pitäisi tehdä, mitkä asiat ovat hyväksi ja mitkä eivät, mutteivät muka itse lukeudu niihin, joiden pitäisi tehdä näin. Tunnen sellaisia tyyppejä ihan tarpeeksi.

Toivottakaa hyviä AIKAISIA aamuja! :)

// Start of the week. This week started out well, but mainly because on Mondays you still have some restored energy from the Sunday that keeps you going. But I kinda get the feeling that I already ran out that battery and it's only 3am Tuesday... Ive been trying to learn to start my days earlier, that I could stop working earlier so that I wouldn't have to be up all night because I still haven't finished this...and that...and that. But no results so far. (Because I haven't really managed to wake up any earlier....) But it all starts tomorrow, right?  So wish me good EARLY mornings from now on! :)

6 kommenttia:

 1. Hahah oon kyllä niin sun vastakohtas tän asian suhteen. Mulla on kyllä taipumusta heräillä aamulla välillä melko aikasinkin (enkä tiedä mitään kamalampaa kun herääminen myöhään (eli kaikki ajat kello 9 eteen päin) tai herääminen niin, että ei ehdi syödä rauhassa aamupalaa jne), mutta sitten ne illat. Ei toivookaan, että saisin jotain järkevää, kuten opiskelua aikaseks sillon. Vaikka pitäis. Oikeesti mulla tulee varmana joskus 18 aikoihin joku ihmeellinen aivot pois päältä tila ja muutun todella tehottomaks. Ja sit yhdeksän aikaan oon silleen jee kello onki jo noin paljon voiski koittaa käydä nukkumaan. Tai lähinnä mennä sängyn pohjalle makaan pariks kolmeks tunniks kuuntelemaan musiikkia... Että kyllähän tää tenttiin luku toki näinkin sujuu, not :-D

  Mutta hei, hyviä aikasia aamuja sulle ja toivottavasti myös vähän parempia ja tehokkaampia iltoja mulle! :D Ps, takkisi on ihastuttava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Memmi! :----) Hahaa! Ihmiset on erilaisia :D Mä olen taas todennut jo aikoja sitten, että herääminen hyvissä ajoin ennen lähtöä ei koskaan auta, koska silloin teet samat jutut 15 kertaa hitaammin ja meinaat silti myöhästyä :D tiedän hyvin sen, aivot pois päältä -tunteen! Itsekin podin sitä tänään kirjastolla tuntikausia, mutta kieltäydyin lähtemästä kotiin ennen kahdeksaa, koska vihaan kelloseitsemän ruuhkaa ! Mutta paras lääke tehdä töitä iltaisin on olla jossain muualla kuin kotona. Heti kun astun ulko-oven kynnyksen yli sisälle, kaikki mahdollisuudet tehdä mitään ovat poissa sen siljän tien :D Toisaalta Suomessa kaikki menee kiinni niin aikaisin, että missäs sitä muuallakaan olisi kuin kotona :/
   Samoin, onnea sinne!! :)

   Poista
 2. Rakas Maria, toinen Pietari-bloggaaja tässä hei - olen pitkäaikainen lukijasi, ja tulin nyt sitten vain kommentoimaan, että näyt kuljeskelleen ihan mun kotikulmilla (: Ihana on blogisi ja vielä onnea puolustusvoitosta <3 Kuulaita syysaamuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ihana leningradka! :) Ja kiitos! Olen itseasiassa lukenut blogiasi, se on tosi kiva!! Ja hei, kuljeskelen tuolla päin suhteellisen usein, jos näet minut, tule nykäisemään hihasta! <3 Ihania syysaamuja, -päiviä ja -iltoja myös sinne!

   Poista
 3. wunderbare bilder!
  biancarubina.blogspot.com

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<