lauantai 25. lokakuuta 2014

Lauantai vihdoinkin
sweater. lindex / earrings. hm / pants. mango

     Koska kiharat ovat parhaat kolmantena päivänä.


Ihanaa! Vihdoinkin lauantai! Kävin jo aamulla tullioikeuden luennolla, mutta ei siitä tullut mitään. Kuuntelin kyllä kokoajan, mutten oikeasti kuunnellut. Meidän piti mennä Reginan kanssa nykytaidemuseo Erartaan katsomaan Voguen näyttely Venäjän vaikutuksesta muotiin, mutta Siperian tuuli kävi lävitseni ja päätin mennä kotiin syömään pullaa. Siis vielä kun voin, sillä sen näyttelyn jälkeen syödään kaksi päivää vain salaattia ja sitten vasta kolmantena päivänä pullaa. Ja sitten taas ei syödä pullaa, koska sen ahmimisesta viime kerralla tuli paha olo. Eli se normaali juttu, tiedättehän.
 
Sain yliopistolta ilmaisen lipun huomiseen jalkapallo-otteluun, pietarilainen Zenit - (vastaan sen kaupungin joukkue, jossa herra Obelix eikun Depardieulla on talo). Kivaa tehdä juttuja, joita en ole ennen tehnyt. Se piristää.


Niin ja hei, tulipas tässä mieleen mainita, jos joku ei ole kartalla. En ole siis enää mukana indiedays-blogiyhteisössä. Viime kesästä. Kuulemma mun monen kuukauden postailutaukoni ei sopinut heidän konseptiinsa............ Aijjaa niinkö? heh heh.

Anyhow, mainitsen tämän, jotta ne, jotka seurasivat blogiani sitä kautta, löytäisivät vaihtoehtoisen tavan seurata, tuolta sivusta -------------------------------->

Hyvää viikonloppua !

4 kommenttia:

 1. Ai että, tänään löysin sun blogin ja täähän on UPEA! Kiitos siis sen pitämisestä!

  -Anita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että KIITOS Anita ! :) Olen hyvin otettu! Hyvää viikonalkua!

   Poista
 2. Käväisitkö jo Erartassa? Itse piipahdin siellä pari päivää ennen tuota Vogue-näyttelyä ja jäin vähän harmittelemaan, etten ajoittanut vierailuani vähän paremmin! Vakkarinäyttelyn vaikuttavuus jäi onneksi kuitenkin Erarta-reissun päällimmäiseksi filikseksi, suosittelen kovasti jos et ole vielä käynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :) Ei, en käväissyt. Se on liian lähellä, mutta liian kaukana :D pelkään, että päädyn sinne vasta sen viimeisenä päivänä... hahhah. :)

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<