keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Fäsön aamiainen


Kuvissa on muutamia epätarkkuuksia, joita haluaisin hieman selventää:
Oikeasti minunkin aamupalaleivissäni on avakadoa, tuoretta rukolaa, merisuolaa ja mansikoita.... (okei, myönnän, etten ole hirveän tarkasti seurannut bloggareiden leivänpäällismuotia, mutta jotain fäntsyä niissä aina on). Nakinpuolikkaat kuvissa ovat valotushäiriö. Ja oltermanni. Jota saa muuten edelleenkin Pietarista ostettua, ihan noin btw.

Ainiin ja mitäs tykkäätte uudesta tarjottimesta? Se on mun uusien syyskenkien kenkälaatikon kansi. Totesin, että vaikka laatu ei olekaan ehkä kovin korkea, se on juuri sellainen kuin olen jo pitkään etsinyt.


Rakastan lukea paperilehtiä. Niin muoti kuin lifestyle-juttujakin. Tosin mulla tuli pala kurkkuun, kun viime muutossa heitin pois vinon pinon erilaisia lehtiä. Ajattelin, paljonko rahaa olen laittanut tähän läjään vain kahdessa vuodessa? Se oli kuitenkin vain 15 senttinen pino ja osa niistäkin minulle oli annettu, mutta jos lehdet maksavat halvimmillaan 4,90€ ja kalleimmillaan 8,40€, kyllä siitä aika kunnioitettava potti syntyy. Enkä edes uskalla ajatella sitä summaa ruplissa. Jostain syystä saan pienen sydänkohtauksen ruokakaupassa, jos jokin maksaa 100 ruplaa, mutta 2 euroa Suomessa tuntuu niin kevyeltä - sehän on kolikko!

Mutta silti.. Lehdet on kivoja.

Ja siksi on kivaa, että Venäjällä muotilehdet ovat halpoja. Tämäkin kuvien Harper's Bazaar, jossa on yli 470 sivua, maksoi noin 150 ruplaa eli 3 euroa! Vogue maksaa muistaakseni 118 ruplaa eli 2,40 euroa. Lisäksi mielestäni venäläiset lehdet ovat laadukkaita verrattuna moniin saman lajin edustajiin muissa maissa. Terveisin, hyi mikä tää on öö brittiläinen muotilehti, viekää se pois, heti. Tuliaisvinkkejä Venäjällä? - lehtihyllylle MARS! 


I love reading magazines. Fashion and lifestyle. Although I almost got a heart attach when I was throwing away some old ones recently. This things cost some serious money, when you consider the growing piles! I always thought, that I would keep all the magazines I've bought, and sometimes read them again (or just make a super cool bedside table out of them)... But then I realized - not only is that unpractical, but also very never going to happen. So from now on, I'll keep on buying these wonderful things, but just a little bit less.

And thank God I live in Russia, where fashion magazines are not only very good quality, but a lot cheaper than in Europe! Always look on the bright side of life... *whistling* 

7 kommenttia:

 1. Oot ihan loistava kirjoittaja. xD Oon mielenkiinnolla lurkkaillu blogissas, mut vihdoin ryhdistäydyin kommentoimaan. (Ps. Mikä siinä on, että nykyään pitää hävetä Oltermannia ja nakkeja? Ne on _hyviä_. Anteeks etten oo #superfood ja #foodporn.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos :D ihanaa, että kommentoit! Musta olis tosi siistiä olla #superfood ja jne, mutta kokkaan tasan yhtä ruokalajia ja se on mössö. Ja siihen on käytännössä ihan sama mitä raaka-aineita laitan, ei niistä ravintoaineet selviä hengissä kuitenkaan prosessin jälkeen :D Ja nakit on awesome.

   Poista
 2. Hehe taisin just naurahtaa ääneen sun jutuille! Kirjotat hyvin ja blogissas on ihan mahtava tunnelma! Keep up the good work!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista :) !! (meinasin kirjoittaa että mäkin täällä hymyilen ääneen ihanille kommenteille, mutta sitten tulin aatoksiin, että ehkä niin ei voi sanoa...)

   Poista
 3. Haha, mä en oo ikin ennen nähnyt nakkeja leivän päällä. :D Mut Oltermanni on parasta! Haaveilen myös lauantaimakkarasta, mut siin taitaa olla vehnää, niin jääpi haaveeksi. Meetvursti käy paremman puutteessa! (Onhan toi nyt aika fäsön aamupala, kun kahvimukiki on värikoordinoitu nakkeihin sopivaksi.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIN ja: iiiiisot onnittelut ja tsempitykset ja selkääntaputukset, että selvisit kokeista! You go girl!

   Poista
  2. Joo oon melko varma että launtaimakkara ON vehnää :D (ja sisältää vähän jotain lihaan verrattavaa) Mut ehkä siks HK blöö onkin niin hyvää! Mutta sitä ei täällä myydä :( Nakit on vaan paljon halvempia kun mitkään leikkeleet, siksi laitan niitä leivän päälle haha.
   Ja kiitos onnitteluista!! :)

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<