sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

kevättä rinnassaHeippatirallaa!

Tässä keväällä aika juoksee aina niin nopeasti. Vasta viikko sitten oli naisten päivä, mun synttärit ja ihana Viivi oli mulla kylässä ! :)

Inhoan tätä aikaa keväästä. Joka vuosi sama juttu.

Tiedän ihan tismalleen, että NYT on se aika, kun pitäisi opiskella täyttä höyryä. Koska toukokuussa on jo lämmintä ja vappua, ja voitonpäivää ja aurinkoa. Eikä todellakaan huvita silloin istua kirjastolla. Ja sitä paitsi silloin luku-urakan aloittamisessa ollaan pahasti jälkijunassa.

Mitäs tänne Venäjälle muutoin. Tekisi mieli lausua pari sanaa näistä ajankohtaisista tapahtumista Ukrainassa ja Krimillä. Mutta en tiedä, mitä sanoa kirjoittamatta tähän luentoa. Mutta ehkä jätän sen nyt tekemättä ja kannustan lähinnä siihen, että älkää Suomessakaan uskoko niitä uutisia niin sinisilmäisesti. Totuudella ei ole paljoakaan arvoa, jos siitä jätetään tahallisesti puolet kirjoittamatta. Tai ainakin niistä vesitetään pois "erään osapuolen" toisinaan "ihan" "perustellut" "argumentit"

Ajattelin, että vastoin kaikkia lupauksiani, tässä joku päivä kasaan tuolta kännykästä ajankohtaisempaa materiaalia teille :) Ja noukin tuon kamerani tuolta hyllyltä matkaan taas, että saatais tää postailu ennalleen.

Loppukevennyksenä yksi mahti biisi Ukrainasta TÄSSÄ !

4 kommenttia:

 1. Hei, siis en todellakaan toivo tai kannusta sinua muuttumaan politiikkabloggaajaksi, mutta jos yhtään huvittaa niin kirjoita ihmeessä oma näkemyksesi Krimin tapahtumista. Sulla on ilmeisesti/aivan varmasti ihan erilaista infoa tapahtumista kuin meillä täällä super western-maissa! Ite oon tällä hetkellä Amsterdamissa ja hollantilainen poikaystäväni kertoo mitä hollannin uutiset kirjottaa: Venäjä vastaisesti tietty. Ite en tiedä kaikkia faktoja tapahtumista, mutta epäilen vahvasti, et uutiset jättää kertomatta asioita ja kääntää tahallisesti Eurooppaa Venäjää vastaan (tietty...)

  VastaaPoista
 2. muakin itseasiassa kiinnostais lukea sun ajatuksia tosta tänhetkisestä tilanteesta! että luentohan kuulostaa loistavalta jos sille päälle satut :D

  VastaaPoista
 3. Länsi levittää väritettyjä juttuja ihan samaa tahtia kuin itä, se on selvä. Olisi sinisilmäistä olettaa muuta, sillä nykyajan erityispiirre on informaatiosota. Mä oon tullut siihen pisteeseen etten jaksa enää ottaa kantaa puoleen enkä toiseen jos kahvipöydässä puhutaan. Toisaalta ja toisaalta, miten ruohonjuuritasolla oleva tavallinen venäläinen tallaaja (tai opiskelija) voi sanoa sen luotettavampaa tietoa kuin kukaan muukaan ellei ole henkilökohtaisia kontakteja Ukrainaan/Krimille ja sitä kautta ensimmäisen käden tietoa. Voisinhan kysyä paikalliselta tuttavalta, mutta mitä siitä voittaisin. Ultimaalin paremmuudentunteen kun muka tiedän asioista? Vai tiedänkö? Niinpä.

  VastaaPoista
 4. valaise meitä suomalaisia! ärsyttää kun tietää ettei suomalainen/länsimainen media varmastikaan kerro puolueettomasti asioiden oikeista laidoista vaan pyritään näyttämään venäjä aina kaiken pahan alkuna ja juurena...

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<