maanantai 10. helmikuuta 2014

Maanantai


Näiden alku"kollaasien" jälkeen taitaa olla turvallista jatkaa samalla maneerilla, jolla oon tainnut viimeaikoina aloittaa joka ikisen postauksen. Olen siis hengissä ja hyvissä ruumiin ja sielun voimissa :)

Lyhyesti, mitä olenkaan puuhaillut. Tenttikuukausi loppui tammikuun lopussa. Ja pääsin siis kaikki kokeet läpi! Onnellinen kokoelma tuuria ja sääliä siis. Otan niistä hyvin vähän kunniaa, koska mun mielestä pyörä olisi aivan hyvin voinut mennä päälaelleen ja olisin nyt yliopistosta ulkona. Mutta ei tarvitse jossitella, pääasia, että on nyt sitten lunastettu tätäkin riemua ainakin puoli vuotta lisää!

En enää oikein muista, paljonko olen avannut tätä mun yliopiston systeemiä teille, mutta ainakin mun tiedekunnassa, siis Pietarin Valtiollisessa yliopistossa (СПбГУ) nää ei paljon hötkyile heittää jengiä pellolle. Villeimmät arviot kertovat, että huomenna uuden lukukauden alussa aloittaneesta 300:sta oppilaasta olisi jäljellä 260... kääk. Mutta huomenna selviää, montako tuttua nassua puuttuu joukosta. Keväällä pudotetaan sitten uudestaan ja sitä rataa. Ja väittävät, että sitten neljännellä vuodella tästä koko joukosta olisi enää 120 jäljellä.

Mutta tätä ei sitten kannata yleistää kaikkiin Venäjän yliopistoihin. En todellakaan usko, että noista muista saa itseään ulosheitetyksi, ellei nyt sitten olen ihan lahopää :---) (eli jos jotain ei mene suunnitelmien mukaan, ajattelin sitten siirtyä sinne! heh heh)


Loma oli ansaittu, ja ihanaa oli viettää Suomessa ihan jopa kokonaiset kaksi viikkoa, mitä en ole aikoihin tehty. Patterit ladattu, varsinkin vatsalaukku, ja nyt valmiina taas haasteisiin !

Ja kruunuksi lupaan pitää tän blogin vastedes vähän paremmin koossa

8 kommenttia:

 1. Kaksi kysymystä:
  a) kuinka PIENI sun jalka on, jos tuo käpy on melkein kengän kokoinen....
  b) jos oon joskus villi&vapaa ja tuun Pietariin, niin otatko ventovieraan siipiesi suojaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. a) hahhahhah 38, toi on vaan aika jäätävän iso käpy! :D
   b) okei kohta 1. Mähän otan vaan lähes yksinomaan ventovieraita kylään! 2. Ethän sä ole ventovieras, oonhan mä sua seurannu jo niin kauan <3 3. Todellakin saa, ja pitää tulla! 4. Ois mahtavaa :)

   Poista
  2. Olin myös palaamassa asiaan ja kysymässä, että entä jos nuo onkin jotkut miniatyyri-tossut. Mutta pistetään käpyn piikkiin!

   ja JEE JUHUU, mää laitan tän tiukasti korvani taakse, ja tuun sun riesaksi jos joskus uskallan ylittää itärajan.

   Poista
 2. Kuulostaa aika karulta toi ulosheittomeininki. Toista se on täällä Ruotsissa kun joka tentin saa uusia vissiin kahdeksan kertaa, ennen kun aletaan puhua kurssin uudelleen suorittamisesta.

  Söpöjä käpyjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä ei pahemmin keskustella :D Taisiis jos kolmas suoritus (11sta) menee uusintaan, se on suoraan out. :( Ja sittenkään ei keskustella, pitää itse oivaltaa käydä hakemassa paperinsa pois.. Muuten seuraavalla lukukaudella lukkariin ei vaan enää ilmesty mitään.. heh

   Kiitos :) Pienenä pidin äitini käpykeräilyä vähän dorkana (kun oikein etsimällä etsittiin "nättejä" käpyjä) Mutta nyt hahmotan tän jo :))

   Poista
 3. mutta kuinka kivaa se on, että kirjoitit edes tämän postauksen! jee :)

  VastaaPoista
 4. wunderbare bilder. ich liebe deinen blog einfach!
  wünsche dir noch eine wunderbare restliche woche..
  liebe grüsse

  biancarubina.blogspot.com

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<