sunnuntai 5. tammikuuta 2014

got to goshoes and shirt. mango / jeans. zara / bag. pimkie / coat. uniqlo

En ookkaan esitelly teille mun uusinta pikkuihastusta!

Päätin ryhtyä saman rannan kiiskeksi ja liityin osaksi parkatakkikansaa. Ja hei, miksei kukaan kertonut mulle jo vuosia sitten, että pukeutuminen on paljon kivempaa (huolettomampaa) kun ei tarvitse ahdistua kylmyydestä? Ja lisäks, ettei kannata ostaa mitään muita kuin miestenosaston takkeja. Näissähän on miljoonia fleecevuorattuja taskuja! Yritin ensin todella pitkään löytää naisten mallia, jonka olisin kelpuuttanut. Ja sitten viimein Pariisin Uniqlossa tärppäsi... Onneksi korealaiset miehen on niin pieniä, etteivät pienet koot lopu kesken :) (ikäänkuin olisin tarvinnutkaan lisää syitä rakastaa sitä pytinkiä...haha)

Im in love. To my new parka coat from uniqlo! Im just wondering, why hasnt anyone told me before that coats from mens section, are so good? (atleast in uniqlo, where the korean sizes go so small, that the smallest size fit me perfectly) It just makes me think, how I have lived before without all of these huge fleece lined pockets?

4 kommenttia:

 1. Millainen ilmasto pietarissa on? Joutuuko kulkemaan kolmet pitkikset päällä? :D Jotenkin venäjän ilmastosta ainoa kuva mulla on karvalakki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no onhan tuo Venäjä niin iso, että kyllä se ilmasto ehtii olla ihan kaikenlainen :D ! Pietarissa on tosi samanlaista kun Helsingissä :) Meren rannalla myös, että tuulta riittää. Toisaalta musta täällä on jotenkin kylmempi. Joku väitti, että se johtuis siitä, että koska kaupunki on rakennettu suon päälle, sieltä maasta nousis jotenkin kosteempaa ilmaan? :D Mutta empäs tiedä.

   Kyllä sitä karvahattua Suomessakin aina silloin tällöin tarvii ;) !

   Poista
  2. Joo. Kyllähän suomessakin saa olla kokovartalovillahousut talvella, nyt tosin kun asun Hollannissa suomessa +10 tuntuu toi hellältä ja syleilevältä pakkasäältä jossa voisi juosta shortsit jalassa..aSe kostea ilmanala saa -2 asteen tuntuvan jo syväjäätymiseltä ja on jotain ihan järjetöntä enkä halua edes kuvitella paikallista -20 :D. Se ois varmaan maailmanloppu...

   Poista
 2. If you dont know precisely what you want or need, you should think over the following conclusions.
  Jeux de danse

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<