tiistai 19. marraskuuta 2013

Senaatiintori / Senatstorget

coat. ilona pelli / bag. sonya rykiel / shoes. hm / pants. hm(mens)

Palasin Suomesta! Kuten huomaatte. Ei olisi yhtään huvittanut - kotona maakaminen, äidin vaatteiden käyttäminen ja lounareiden kuluttaminen on niin jees... Täällä opiskelun jälkeen musta tuntuu, että Suomessa kaikki on aina lomalla. Varsinkin nuo luksusviikonloput (kaksi vapaapäivää woooot? :D)

Ongelmaksi toisaalta alkaa muodostua se, että nyt kun en käy Suomessa kovin usein ja mulla ei ole täällä enää paljon suomenkielisiä hölötyskavereita, kälätän aina Suomessa ihan taukoamatta. Oon aina ollut räpätäti, mutta alan itsekin huomata, että liika on liikaa. 

I came back from Helsinki! It was such a nice trip, I really did´t feel like coming back just yet.. Althought laying in my bed, using mothers clothing and wasting lunch bills on crazy expensive coffee was just what I needed. After studying in Russia I feel like everyone in Finland is on their vacation. All the time! With their classy two days weekend (I say whaaaaat)
Now that I go home so rarely, and I don't have here so many of my finnish friends, I've noticed that in Finland I talk way too much. Absolute fluency with language feels so relaxing.. But I realize I have to turn it down a notch. haha.

4 kommenttia:

 1. Wautsi! Toi takki on kerrassaan täydellinen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Mulla on sama myös mustana!!

   Poista
 2. heiii ihania kuvia ja juttuja sulla täällä kun selailin sun blogia :) oli mahtia tavata, ehkä joskus uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeei jeee, oli tosi kiva jutella ja kiitos tosi paljon sun kuvista!! :) Oon kyllä tosi ilonen jos taas törmäillään :) Ja ihan varmasti ennemmin tai myöhemmin!

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<