torstai 21. marraskuuta 2013

Reissu on tehty ja kaupunki nähty

Täytyy nyt nopeesti kipasta kertomaan, mitä tein Helsingissä viime viikonloppuna ennen kuin vallan unohdan tässä kaikessa muussa hulinassa!

Ja kyllä, olin minäkin siellä, nimittäin Indiedays Inspiration blogihippaloissa. En ollut ihan vakuuttunut, oliko Klaus K näille erityisen hyvä paikka (palkintojenjaosta kuultu tai nähty mitään), mutta eihän sitä sen takia sinne mentykään. Vaan ilmaisen ruuan. ----Noei. Moikkailemaan uusvanhoja tuttuja :) Ja oli kyllä kivaa! Menin ilman avecia, eikä olisi voinut olla parempi päätös. Asua ei tarvitse kuvata tai kommentoida laukkua enempää.
PS. mielestäni on aivan käsittämättömän väärin, että miksi Angelica Blick voi olla luonnossa vielä ihanampi kuin kuvissa. En ala. Ja tietysti kaikista upein Sandra Hagelstam.
Ja vakkarinähtävyydet - brunssi Lungissa (josta puuttuu tosin vieläkin wifi murrrr) ja saman sijainnin Korkeavuorenkadun näyteikkunat matkalla keskustaan.

Aleksandra vei mut aivan jäätävän ihanaan kahvilaan - Kuppiin ja Muffiniin -, joka on Kalevankadulla. En ole eläissäni syönyt niin hyviä cupcakeja. Tai ehkä mitään muutakaan ruokaa. Musta on ihan turhaa asua Helsingissä /tai pk-seudulla, jos ei (asu)käy täällä! 
 
Last weekend in Helsinki was awesome. Saturday evening I spent in Indiedays Inspiration Blog awards. I was really happy that I had the chance to meet lovely Angelica Blick and gorgeous Sandra Hagelstam (5 inch and up) ... And in one day! Otherwise on the trip I focused on good food and of course drinking a lot of coffee... And when I couldn´t eat anymore I wondered around window shopping. There is no place like home.

Kuva, jossa minä ja Angelica Blick @ Sini Savolainen

2 kommenttia:

  1. wää :( ikävä sekä sua että Helsinkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. wäää :( samoin. Mut dont wöri, koht mä tuun!

      Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<