sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ei hotsitaskirt. bikbok / coat. bzr / socks. hm / shoes. nelly.com

Tiedättekö sen fiiliksen, kun ei oikeastaan huvita kertoa, mikä painaa.
Koska vastausvaihtoehdot olisivat

- Myötätuntoinen "No mut hei! Kyl sä pärjäät!" - tuntuu tilanteen vähättelyltä. Ja se ärsyttää. Tuntuu tyhmältä edes kertoa toiselle asiaa, josta voi vetää niin suoran johtapäätösen ilman mitään mahdollisuutta ymmärtää. Koska loppujen lopuksi kukaan, joka ei ole saappaissani, ei voi tietää.

- "No voi paska." - tuntuu taas itseni vähättelyltä. Eikä sitäkään halua kuulla. Eikä niin voi sanoa. Ja sekin ärsyttäisi. Hitostako sinä tiedät, mihin minä pystyn.

Ja siksi, koska lopputuloksena olisi joka tapauksessa vain ärsytystä ja toiselle en tiedä mitä sanoa-olo. Joskus kannattaa ehkä olla ihan vaan hiljaa.


Do you know the feeling, when it's hard to express to others, how you're doing. And in the end, you don't even feel like telling. Because the answer you could get would be either a) "Don't worry, everything´s gonna be alright." Witch only irritates, as if they could really know or understand, what I'm talking about or b) "Oh shit." Witch also irritates because that just feels like underestimating my skills. SO I came to a conclusion - in times like these, it's usually better to just be quiet.

8 kommenttia:

 1. Mä niin tiiän ton fiiliksen! Ja parasta sillon tosiaankin on olla hiljaa. Parasta ittelle ja parasta muille, kun ei saa raivokohtausta toisten ymmärtämättömyydestä. Tsemiä siihen kuitenkin, mikä ikinä painaakaan! Joskus huutaminen auttaa. Hetkeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ! Hyvä kun joku muukin on samoilla linjoilla. Kiitos tsempeistä ja takas sinnekin päin valoa tähän pimeään vuodenaikaan :))))

   Poista
 2. Siun tyyli on kyllä aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aww en nyt niin siitä tiedä, mutta iso kiitos !! :) Ja samoin sinnekin päin!! ;)

   Poista
 3. Awesome look so nice
  and those pics are super cool
  love it
  http://heyhadrien.blogspot.com/2013/12/reason-why.html

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<