perjantai 25. lokakuuta 2013

Huono päivä


edit// vaihdoin kuvan vanhempaan, parempaan. ei pahenneta ärsytystä enempää sentään.... 

pommiin nukkuminen, se siitä koulupäivästä
kahvimaito loppu
ärsyttävä tihkusade sellaisessa tuulessa, että sateenvarjo vain riesana
kengät hiertää
printtifirman tätsy kertoo, että muistikortissani on virus, se niistä oppimateriaaleista
kahlaan sateessa kirjastolle pariksi tunniksi
unohdin - on sanitarnyj den - kirjasto kiinni
auto heittää kurat päälle
istun iltaruuhkassa kotiin tupla-ajan kuin kävellen

Ja nyt, illalla, en enää keskity. Vaikka yrittäisinkin ottaa kirjan käteen ja lukea, kuulisin vain kiroilua pääni sisällä. Ärsyyntymisen taso päivästä, joka alkoi muutoinkin huonosti, on niin korkea.

Yritin kokoajan tsempata ja olla miettimättä pikkuhiljaa kasautuvia vastoinkäymisiä (niiden muiden päälle, joita on kerääntynyt myös aikaisempina päivinä) .... Koska onhan se nyt kovin tehotonta velloa ärsytyksessä, mitä tapahtui äsken, vaikka päivä ei ole vielä edes ohi.

Nyt ainoa vaihtoehto on hukata viimeisetkin tunnit vetämällä peitto korviin ja toivomalla, että huomenna on uusi, erilainen päivä.

Millä keinoilla te psyykkaatte itsenne irti ärsytyksestä päästäksenne eteenpäin?
Vai ostatteko mielummin kassillisen lohturuokaa, peittokorviin-metodilla? Vai ajatteletteko Afrikan nälkäisiä lapsia ja löydätte sisäisen voiman "No eihän tämä oikeastaan olekaan mitään"..?

10 kommenttia:

 1. Voi ei, kuulostaa kurjalta! Pahimpia tuollaiset päivät kun kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee. Kaakao ja irtokarkit auttaa aika moneen asiaan. Samoin hyvä musiikki, hyvä kirja tai ristikot. Huomenna on uusi päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Mutta onneks näitä päiviä on vaan vähän :) ! Irtokarkit on kyl parhaita. Tylsää, ettei niitä myydä täällä..

   Poista
 2. Mulla auttaa yleensä juokseminen ja urheilu, kutsun sitä raivotreeniksi! Sen jälkeen on pakko olla hyvä olo ja voi kaatua sänkyyn väsyneenä :-D Tosin itsellä viimeaikoina polvivamman takia ei pahemmin raivotreenailla, vaan treenaaminenkin alkaa ravostuttaa ja sitten ollaan kamalassa kierteessä... Nukkuminen ja hyvä sarja pelastaa paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli kyllä semmonen pää-jumiin ärsyynnys, etten varmaan olisi saanut edes lenkkareiden kengännauhoja solmittua :D heh. Mutta totta tuo, luulisi että raivosta saa hyvää motivaatiota itsensä piiskaamiseen,
   Pitää kokeilla.

   Poista
 3. Itkeminen auttaa mua. Kun turhaudun tai ärsyynnyn tarpeeks paljon, on jollain tapaa helpottavaa vaan hetken aikaa itkeä kunnolla yksinään omassa huoneessa. Sit alan tekee jotaki mieluista, esim. selailen youtubea/blogeja/weheartitia.

  paljonpaljon tsemppiä sulle opiskeluun ja jokaiseen päivään :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ja jaksamisia myös sinne :)
   Joo totta. Itsekin itken usein. Ja joka syystä... Sen itkun lopettaminen onkin sitten ihan oma teemansa :D Mutta purkaa kivasti.

   Jos nyt summaan nää kaikki saamani vinkit, näyttää siltä että ens kerralla menen
   itkien lenkille irttikset taskussa :)

   Poista
 4. Joskus on päiviä, jolloin kantsii vaan ihan oikeasti jäädä kotiin, kuunnella musaa, juoda teetä (tai viiniä....mitä näitä nyt on...) lukea kirjaa, mitä nyt vaan ja päättää, että tänään en tee mitään. Piste. Sitten mennä nukkumaan ja yleensä se uusi päivä sieltä tosiaan tulee. Aina ei tarvi olla hyvällä tuulella. Kyllähän tämä ilmasto välillä iskee vain vasten naamaa ja kaikki tuntuu vaikeelta.
  PS. musta on aika ihanaa, että joku joskus kirjoittaa tällaisen blogipostauksen, aidosti ;) Joka tapauksessa tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw kiitos :) Musta on siistiä, että joku muukin tunnustaa sen, että joskus on vaan ihan oikeesti parempi jäädä kotiin ! Ilmasto on myös ihan oma teemansa. Yritä siinä sitten hymyilla ja olla sosiaalinen kun kahlaat polviin asti kura-loska-lätäkössä sukat märkänä :(

   tsemppiä myös sinne! :)

   Poista
 5. VOI EI mikä päivä!!!! mutta mulla auttaa puhuminen, kerron ärsytykseni parille ihmisille ja ajattelen sitä kaikkea kurjuutta ja sisälläni vellovaa vihaa niin paljo etten jaksa enää :D nukkuminen paras apu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo vellomaan jään aina yleensä itsekin... ja yritä siinä sitten saada unta :( Mutta sitten kun loppujen lopuksi herää, on kuin eri ihminen :) !

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<