tiistai 24. syyskuuta 2013

Suuremman kokoluokan juttublazer. second hand / bag. lumi / jeans shoes. hm

Olen viimeaikoina olen enemmän ja enemmän siirtynyt käyttämään oman kokoisiani vaatteita. Kaksi vuotta sitten (tai ehkä vuosikin riittäisi) minulle ei olisi tullut mieleenkään ostaa vaatteita pienempänä kuin L koossa. Yleensä XL:nä. Edelleenkään en ole koissa turhan tarkka, isompi parempi.

Kuten tämä second handista noukkimani "bleiseri", ah kävipä tuuri: juuri kokoani, 48.

6 kommenttia:

 1. Sun blogi on - nyt seuraa ankea blogimaailmassa valtavan inflaation kokenut ilmaisu - tosi ihana. Niin sympaattinen ja fiksu jalat maassa -blogi. Sulla on 850+ lukijaa, mutta postaukset on aitoja paloja sun elämästä, ei mitään "toteutettu yhteistyössä paskalafka X:n kanssa". Oon niin kyllästynyt lukemaan ilmaisen roinan voimalla bloggaavien juttuja, tähän en varmaan ikinä kyllästy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kiitos :) Tällaset kommentit todella saa hyvälle mielelle ja lisää intoa tämän blogin äärellä pakertamiseen!! :) kiitos<3

   Poista
 2. eikä! sait mut nauramaan tuolla viimesellä lauseella :D:D oot ihana

  VastaaPoista
 3. En tiedä, miksen ole löytänyt tätä aiemmin - supermielenkiintoinen blogi! Ihan mahtava päästä seuraamaan sun seikkailuja kauniissa Pietarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aw kiitos!! :) Mulla taitaa olla huono markkinointisuunnitelma (sitä ei ole :() Mutta se on ilmeisesti paranemaan päin, koska olet nyt täällä, Tervetuloa!!! :)

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<