lauantai 14. syyskuuta 2013

Pretty in PINK!


Saatiin lahjaksi vesimelooni. Oletan, ettei mun tarvitse jatkaa tätä enempää, koska on sanomattakin selvää, miten OOSSOM tää oli. Mun kaverit tulee tästä eteenpäin saamaan pienen budjetin lahjoina yksinomaan vesimeeloneja. Hyssss. 

Yliopiston alkamispäivänä sain sieltä vaaleanpunaisen ilmapallon, jossa luki: "SPbGU(yliopisto) Tulevalle Lakimiehelle." Palloja oli kaiken värisiä, ja jouduin turvautumaan nokkeluuteeni saadakseni nimenomaan vaaleanpunaisen... Mutta mitä sitä ei vaaleanpunaisten ilmapallojen tähden tekisi :)

Mut vietiin treffeillä Kissavaltioon! (Pespublik Koshek) Kyseessä on siis kissakahvila, jonne täytyy varata aika ja tehdä "viisumi". Kissavaltiossa asuu noin parikymmentä erirotuista kattia, joita saa sitten silitellä noin tunnin. Käsittääkseni kahvilan tuotot käytetään Pietarin katukissojen hyväksi. Ja kissatkin taitaa olla jostain pelastettuja.
Idea on todella hauska, erityisesti kuvassa esiintyvä katti, joka tunki jatkuvasti roskikseen :) Kissat on kivoja. Toisaalta, jatkuvien vieraiden takia väsyneitä. Kissojen paetessa kaikkein korkeimmille hyllyille, tuntui hiukan, että ehkä tämä ei olekaan niin hyvä juttu.Tiedä häntä, mistä nää muotihimot oikein tulee. Muutama viikko sitten päätin, että nyt on saatava vaaleanpunaista. Pamahdin välittömästi SecondHandiin penkomaan ja tulin kotiin ylisuuren takin(en just nyt muista, miksi näitä kutsutaan) ja Marc O polon haaleanvaaleanpunaisen kauluspaidan kanssa. Molemmat rokkaa. Nyt vaan täytyy varmistaa, ettei tää lähde käsistä tai kohta olen kokovaaleanpunaisessa.. Vai olisiko se sittenkään niin paha?

6 kommenttia:

 1. voi apua mä haluan kissakahvilaan♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on kyl awesome :))! ja kahvi. Yhdistelmä toimii!

   Poista
 2. Kissakahvila! Voi ei miksei suomessa (okei terveysviranomaiset ei varmaa tykkäis jos on kissoja ja kahvetta samassa paikassa..) ! Ja tuo vaaleanpunainen jakkutakki - asia, tulee mieleen potterista se hullu mummo joka pukeutu vaa vaaleanpunaseen ja sillä oli kissalautasia.. :D mut uskon että tuo on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahhaha :D paljonkohan se lisää mun uskottavuutta täällä olla hullu mummo pottereista? ;D Varmaan just sopivasti! :D
   Eiköhän Suomessaki vois olla kissakahvila! Ja taitaa ehkä ollakin? Ollut joskus? Ainakin yks kissa jossain turussa? Vai muistanko väärin? :D Tuollakin oli kyllä kahvi tarjoiltuna sillai erikseen.. Mutta luulen että järjestelyllä pyrittiin suojaamaan ensisijaisesti niitä kissoja eikä ihmisiä :D!

   Poista
 3. Olis mieletöntä kuulla sun ääni :D!! Tee joskus video ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D haha voi ei. Itseasiassa oon kyllä vähän haaveillu sen tekemisestä (vuoden?) mutta ei oo onnistunut! ...Mutta jos laittais itselleen semmosen puolen vuoden tavoitteen tehdä sen. Vois olla :)

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<