sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Huomenna...

/

shirt. shoes. zara / pants. mango

Hyvää syksyn ensimmäistä päivää kaikille!

Mulla alkaa huomenna YLIOPISTO! Siis ihan oikee yliopisto, ei se leikkiyliopisto missä oon nyt viettänyt vuoden opiskellen venäjän kieltä.

Aloitin tässä jo eilen lupaavasti yliopisto-opiskelijan urani missaamalla koulun alkamisjuhlat. Hei, mikäs tää on, ai tää oli tänää.
Ja huomenna meininki jatkuu yhä lupaavammin, kun en tiedä, mihin ihmeeseen mun pitäis mennä. Taisiis sain vaivalla selvitettyä, mistä voin mennä sitä kysymään huomenna ja mihin aikaan. Dokumentteineni, joita minulla ei edes ole.

Tässä yhteiskunnassa informaation kululla tuntuu olevan aivan omat lakinsa. Joko tietoa on aivan jäätävästi liikaa (esim. yliopiston nettisivut ovat niin täynnä kaikkea irrelevanttia tietoa, ettei sieltä löydä mitään etsimälläkään) tai sitten sitä ei yksinkertaisesti ole (soitin dekanaatilleni viime viikolla, mitä minun tulee tehdä. Vastaus: kaikki löytyy netistä. Mistä en loppujen lopuksi löytänyt mitään)

Vuosikurssillani oikeustieteellisessä on noin 300 opiskelijaa. Heillä on kyllä ryhmät ja lukujärjestykset ja kaikki krumeluurit valmiina. Venäjällä yliopistossakin siis istutaan luokissa ja käydään koulua joka päivä. Vähän niin kuin meillä yläasteella.

Aiheutin itselleni vaihteeksi pienen sydänkohtauksen kun en löytänytkään nimeäni listoilta. Lähdin paniikki-itku kurkussa huutelemaan fakulteettini Vkontakte sivuille, jossa joku tiesi ettei ulkomaailaisia ole vielä listoilla. Great.

Onneksi tähän "kukaan ei tiedä asioista mitään" tottuu :)

Toivottakaa onnea huomiselle!! :)

2 kommenttia:

 1. ONNEA!!! Päivän myöhässä mutta.... :D

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DÄNKS!!! ;D Sanotaanm , että kyllä se onni tulee edelleenkin tarpeeseen :D

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<