tiistai 27. elokuuta 2013

Mojka


shirt. hm / jeans. shoes. zara

Tämä iso vaaleansininen kauluspaita (jonka väri on muuten ihan ykkönen - jospa vain olisin ostanut muutama vuosi sitten alennuksista myös normaalikoon) tuo mieleeni meidän kuvisluokan työtakit. Myös ryppyisyydestään. Sinänsä ei haittaa - vietin hyviä aikoja meidän koulun kuvisluokassa. Kivoja muistoja,


Ollaan vietelty aika tiivistä kotielämää pari viimestä päivää. Rahat on ihan finaalissa ja ostettiinkin lähes viimesillä rahoilla hengenpitimiks 5kg perunaa, 3kg porkkanaa, kaali ja pastaa. Ja tämä kaikki noin viidellä eurolla. Niitä ollaan nyt sitten laiteltu jotakuinkin kaikissa muodoissa. (Onneks mulla ei oo instagrammia, se ei nimittäin paljon ruokakuvilla juhlis :D)

Mua aina häiritsee kun vitsaillaan "halvasta opiskelijaruuasta", että syödään makaroonii ja tonnikalaa. Niin kun oli se tuna varmaan sillon 10 vuotta sitten halpaa, mutta eipä vaan ole enää. (Sääli koska se on hyvää, hyvä koska ryöstökalastus)

Vaikka eihän se rahattomuus oikeasti tätä kotieloa paljon häiritsis.. Pietarissa kaikki museot ovat opiskelijoille (venäläisille, mukaanlukien itseni, koska olen sopivasti venäläisen näköinen) ilmaisia. Tai olivat. Nekin muuttuvat 1.9. maksulliseksi... Mutta vielä ehtis kiertää rönyämään muutaman.

4 kommenttia:

  1. Jostakin just lueskelin että tonnikalakin kannattais vaihtaa sardiinin syöntiin! Sekin on kyllä ihan hyvää, mutta ei niin hyvää kuin tonnikala <33. Täälläkin painitaan naurettavan pienellä budjetilla, no onneksi ensi viikolla on tukipäivä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, oispa mullakin tukipäivä.. Sitä täytyy mulla vielä kuukaus odotella, koska oon vähä sössiny taas tänki :D Totta! Sardiinit on kyl myös hyvii.. Myös lettui on tosi halpa tehdä!! Niitä voi täyttää ihan millä vaan :)

      Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<