lauantai 20. heinäkuuta 2013

Matkaseurani


Tässä olis nyt käsillä lähtö sinne paljon puhuttuun Kazakstaniin.

Sitä, mitä en ole teille kertonut, että tämä ei ole mikä tahansa matka. On aina vähän kyseenalaista, miten paljon näistä (tai miten) näistä asioista blogeissa kerrotaan.

Yleensä mielestäni homma hoituu blogeissa niin, että ilman ennakkovaroitusta aletaan satunnaisiin postauksiin änkemään tyyppien nimiä "tänään tehtiin mikon kanssa sitä ja tätä ja tota" ja laitetaan lukijoiden huoleksi vetää langat yhteen.


Mutta tässä hän on. Minun Aleksanderini, eli Sasha. Kotimaa Kazakstan, äidinkieli venäjä, kansalaisuus burjaatti, mutta äiti korealainen. Opiskelee Polyteknisessa yliopistossa oikeustiedettä. On siinäkin muutama lanka yhdisteltävänä!

Että arvatkaapas, kenelleköhän tässä ollaan menossa kylään ;)

Olen super innoissani :)))


Nytsiis: edessä 56 hassunhauskaa tuntia junaa edessä ! Dont worry, ostin matkalle ihan sikana karkkia. Sokerihumala on way to go. Yritän päivitellä teille jo perille päästyäni.

Valitettavasti jouduin lyhentämään tarkoitettua matkaa parilla päivällä, koska multahan lähtee siis kavereiden lisäksi katto pään päältä tässä kuukauden kuluttua..... Heh iloista. Ehdin kiroilla teille tätä huoneen/asunnonvuokrausongelmaa sitten myöhemmin.

Nyt vuorossa KAZAKSTAN!

13 kommenttia:

 1. Siissiis mikä on tän Sashan suhde suhun? Tuttu, bf, koulukaveri jne.? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsailethan?
   Jos et niin facepalm kertaa miljoona.

   Poista
 2. Uuuu ;) ja kivaa matkaa, älyttömän pitkältä kuulostaa mutta onneksi ostit niitä karkkeja (ja toivottavasti jotain lukemista) ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkki on aina hyvä :) Lukemista olis saanu olla enemmänkin....

   Poista
 3. vähän siistiä! kazakstan ei kuulosta ihan sellaselta maalta mihin matkustais lomalle tai silleen muuten vaan. oon innoissani sun puolesta :D tosin 56 tuntia junassa kuulostaa aika hurjalta, good luck! :D

  VastaaPoista
 4. olen aina halunnut matkustaa kazakstaniin :D
  Oletko muuten tehnyt se video jo missä sä puhut venäjää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne ehtii! :)) ja öäöäöäääääää ei oo mitään videoo vieläkäään ää anteeksi :D

   Poista
 5. Tosi upeeta matkaa! Pidä hauskaa!

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<