lauantai 22. kesäkuuta 2013

One and only kesäasuste

Asuisimpa vähän kauempana keskustasta. Tekisin itselleni joka päivä kukkaseppeleen. Fiilistä olisi taatusti triljoona kertaa enemmän kuin glitterin tekoseppeleissä.

Miksikähän en ole tehnyt näitä aiemmin? Ajattelin aina, että seppeleiden juttu on siinä, että ne tehdään alkukevään voikukista. Mikä on muuten hankalaa, koska keltainen kukka ja valkoinen "maito" varresta tahmaavat sekä kädet että pään. Plus, että voikukka lakaistuu nopeasti, jolloin se näyttää päässä lähinnä laiskalta.

Möksällä (ekstemporee - kuten aina) väsäsin itselleni koiranputkista seppeleen. Kukkavalikoimaa olisi kyllä ollut paljon enemmänkin. Note to self - seuraavalla kerralla otan rautalangan mukaan. Seppele pysyy kasassa pelkällä heinälläkin, mutta silloin esteettisiin yksityiskohtiin ehtii kiinnittämään vähemmän huomiota.

Otan myös mukaan valokuvaajan. 50mm objektiivilla itsensä kuvaaminen ilman ajastinta saati itselaukaisinta on haastavaa.

Palasin jo kaupunkiin, mutta sormeni syyhyävät. Tahdon tehdä lisää seppeleitä!!! Toivottavasti en yöllä löydä itseäni naapurin kukkapenkistä........

4 kommenttia:

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<