perjantai 7. kesäkuuta 2013

Oh so girly!dress. Chloe / backpack. fjallräven / shoes. bianco / earrings. from my mom

Olette varmaan huomanneet, ettei tyylini ole perinteisesti kovin tyttömäinen. Kaapissani ei roiku pahemmin mekkoja, hameita tai hempeitä pusakoita. Oikeastaan yhdistelen asuihini vain korkokenkiä.

Asia muuttui hetkeksi kun kohtalo toi tielleni tämän Chloen mekon. Siellä se roikkui, isoroban UFF:ssä, huumaavaan 50 euron hintaan. En oikein itsekään ymmärrä, mikä meidät yhdisti.

Kuitenkin eilen olin verhoutunut pastelliväreihin kaverin läksiäisiin. Mekko plus reppu-yhdistelemä toi hauskasti mieleeni "ensimmäisen koulupäivän". Onneksi sentään saparot jätin laittamatta.

Itse läksiäiset olivat huiput. Olimme vuokranneet oman lautan, jolla livuimme ympäriinsä Neva-jokea tanssien laivan kannella. Seurasimme kaikki siltojen nostoa, joka tapahtuu Pietarissa joka yö puoli yhden aikaan. (Ennen emme esimerkiksi päässeet keskustasta asuntolalle keskellä yötä, koska sijaitsivat eri saarilla ja sillat olivat ylhäällä) Illan lopuksi (aluksi?) laiva vei meidät Krestovskyj-saarelle, missä meille oli etukäteen varattu pöydä rantaklubi Vozduhista. Ihana ilta, vaikka heippaheippojen sanominen onkin aina haikeaa.

12 kommenttia:

 1. Voi kun olet söpönä! Käytä vaan useamminkin mekkoja, sopii sulle tosi nätisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw kiitos!! :) Täytyy aloittaa mekkokeräily!

   Poista
 2. so pretty :)
  anyway would you like to follow each other?

  http://ollyvialaura.blogspot.com/2013/06/campus-look-favorite-site.html

  VastaaPoista
 3. söpö olet ja aivan ihana mekko! Hassut sillat, mua ahdistaisi jos en yöllä pääsisi kotiin..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miu kiitos :)) Niiiin, mutta eihän se ahdista silloinkaan, jos on menossa käymään vaikka tallinnassa :) ? Yleensä kun saarilla surffaa, ei edes halua kotiin! Mua enemmän ahdistaisi tilanne asua saarella niin, ettei sieltä pääse yöllä pois :D!

   Poista
 4. Aivan ihana mekko!!<3

  http://enninkengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Aww you look so pretty! Love the little backpack, adds a cool boyish edge! xx

  www.fashionyourseatbelts.net

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<