tiistai 4. kesäkuuta 2013

Mitä tein kun olisi pitänyt tehdä jotain aivan muuta

Vai ollaan sitä Suomessa lomalla... tai ainanskin jossain päheissä kesähippaloduuneissa. Kumminkin kaikilla on kivaa ;) Blogeista päätellen ainakin. Täällä sitä vielä puurretaan koulujuttujen parissa vielä parisen viikkoa!

Mäki haluun lomaa ja aurinkooo. miu.


1. Viimeaikoina ollaan tutustuttu venäläiseen remontointikulttuuriin. Juttuhan on niin, että remontteja on kahden sorttista. On olemassa remontointia ja euroremontointia. Euroremontti, rahalla rehty lattiasta kattoon kaikki uusix, vastaa suomalaista remonttia. Ja tämä meidän rappukäytävän remontti (ja meillä kotonakin satunnainen lattiolautojen irti repiminen putkien löytämisen toivossa) eivät taatusti kuuluneet jälkimmäiseen luokkaan....
2. Koulun edessä syreenit ovat kukkineen huumaavasti jo kauan. Vielä vähemmän tekisi mieli astua sisään tunkkaiseen rakennukseen.
3. Pietarin "little Asia" illalla. Normaalisti kansaa kuhiseva alue (?), josta saa ostettua kaikkea feikkilaukuista "Talven viimeiseen lumipalloon", näytti tyhjänä auringonlaskussa erityisen romanttiselta. Aiomme kuvata siellä modernin länkkärileffan.
4. Palanen terassiorigamia lounaalla. Olisimpa minäkin lintu. Ensimmäisenä kylpisin suihkulähteessä.


5. Pestiin pyykkiä baarissa. Toisen kerran. Stirka 40 (Kazanskaya ulitsa 26) Kämppis mankui baariin yksille ja lähdettiin sitten pesemään pyykkiä, ettei vahingossakaan veny pidemmäksi.
6. Sandaalit a la topshop. Hiertää ja niistä lähtee mustaa väriä. Niin nätit, että pakko käyttää silti. Kylllllllähän ne vielä hyviksi muuttuu 8D
7. Luokkaretki Pietarhoviin. Vaaleat tyttöset (lue: minä, ainoana euroopan edustajana meidän ryhmässä) saivat ilmaisen lipun, kun kiinalaiset ja arabit maksoivat itsensä kipeiksi. Opiskelijaliput ovat ilmaisia venäjän federaation kansalaisille opiskelijoille, ja sitä uskottavasti esittäville.
8. Vaaleata ihonväriäni täällä kauhistellaan ja ihastellaan. "Miten joku voikin olla noin valkoinen!" Hauskinta ehkä silloin kun joku äityy epäilemään, että olen kipeä. ...Enkä edes kehtaa kertoa, että sitä on jo uiskenneltu hissukseen itseruskettavissa. Ehkä olisi liikaa ilmoittaa, että voisin olla vieläkin vaaleampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<