keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hellepäivän saavutuksia

Saanen kaikkien iloksi ilmoittaa, että olen tänään saanut vietyä kaikki yliopistohakupaperit asianmukaisesti asianmukaiseen toimistoon!! Tämä tarkoittaa sitä että olen virallisesti LOMALLA! :) Seuraava operaatio on vaan se Kazakstanin viisumi, mutta sehän nyt hoituu kuitenkin.  Huomenna juhlistan tätä kyllä.shorts. weekday / top. marks&spenser / sandals. topshop. / backpack. fjällräven
Mittari näytti tänään kaupungilla 35 plusastetta, että vain väljää luonnonkuitua minulle kiitos! 


Eilen pidin siivouspäivän. Helteessä on huomattavasti helpompi olla kun paikat on kuurattu lattiasta kattoon. Tein myös havainnon, että vaatteet mahtuvat Huomattavasti paremmin kaappiin, kun ne on asianmukaisesti viikattu. Jätin kaapin ovet auki koko yöksi, että saatoin ihailla uutta viivottimentarkkaa järjestystäni.


Siivouksesta ansaittu olut. Mulla ei ole tapana "hifistellä" mitään ruokia, mutta aina silloin tällöin yksi oikeasti hyvä juttu tekee terää. Kaljaa meille ostetaan yleensä kahden litran muovipulloissa. Eivätkä yleensä ostelemani elintarvikkeet ole luomua nähneetkään. Saati kierrätystä. Tämäkin pullo päätyi suoraan roskakoriin. 


Vasilinsaaren rannalla oli tänään taidemaalariopiskelijoita maalaamassa elävää mallia. (Taisi olla jokin kurssityö) Todella kiehtovaa katsella "saman kuvan" muodostumista eri kulmista hieman vaihtelevin pensselinvedoin.


Ei yritetty vahingossakaan metroon sisään. Läheisyyden lämmitys ei ollut kovin kutsuva. Onneksi en ole millään muulla asemalla nähnyt samanlaisia ruuhkia, kuin Vasilinsaarella... 

Ensimmäinen ajatus: Ompa söpö pari. Toinen ajatus: Miten tässä kuumuudessa kukaan voi istua sylikkäin??? Itse tökkisin mieluusti kaikkia kepillä vähän kauemmas, etteivät veisi ilmatilaani.


"Venäjä - mahdollisuuksien maa" Jää nähtäväksi :)


Nauttikaa tekin kuumista keleistä!!!! (kaipaatte niitä kuitenkin talvella ;))

5 kommenttia:

 1. Amazing pictures! :)

  http://catchmylook.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 2. Kyllä täällä kaivataan syksyä jo ihan kybällä! Ei näillä helteillä voi elää sanon minä.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kaipaan kyllä... salaa :( Kaupoistakaan ei löydy mitään näin kesäisin.

   Poista
 3. hahaah :D oot vaan huippu!

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<