maanantai 27. toukokuuta 2013

Garage Sale Etazhissa

Sunnuntaina Etazhissa (keskus jonka esittelin teille viime talvena) pidettiin Garage Sale. Käytännössä se tarkoitti siis kirpputoria, mutta koska kierrättämiskulttuuri on vähän erilainen ja kirpputoria vastaavilla sanoilla on vähän ikävä kaiku, ovat alkaneet kutsumaan sen sortin tapahtumia sillä nimellä. Toki täällä, missä pienyrittäjyys tuntuu olevan suurimmalle osalle nuorista elinehto, kierrätettyjen juttujen keskellä oli paljon myös diy-juttuja ja muita tuotteita myynnissä.Valitettavasti olin kipeänä koko viikonlopun, huolimatta urheasta sunnuntai Minuahan eivät pöpöt enää pitele-asenteestani jaksoin käydä tuollakin vain kääntymässä ennen kuin todellinen heikotus iski. Niin jäivät sitten asut sun muut kuvaamatta tuolta päivältä. Löytökään en jaksanut oikein tehdä mur.


Säätila oli ailahtelevainen, mutta isolla terassilla hauskan näköinen dj soitti retroa kesämusaa. En ollut ajatellut, että koko Etazhi olisi otettu kirpparin käyttöön. Varmaankin sateesta johtuen osa porukasta oli valunut myymään myös sisätiloihin, kaipeisiin porraskäytäviin. Ei järin käytännöllistä, ainakaan ostajan näkökulmasta, kun porukkaa valui portaita samanaikaisesti ylös ja alas, yrittää katsoa saati ostaa mitään... Mutta toisaalta oli hauskaa paikat oli spontaanisti yliympäriinsä ripusteltuna kaikenlaista myytävää roinaa. Suomalaiset rakastavat superorganisoituja juttuja, venäläisillä on käytännönläheisempi suhtautuminen, toki vaihtelevin tuloksin.


Pitäisi alkaa palailemaan taas koulukirjojen äärelle (tai no.... palailemaan ja palailemaan kun en ole niitä paljon tässä vilkuillut heh hehe)  Tiedätte tunteen. Huvittaisi niiiiiin paljon enemmän riekkua ympäriinsä ja viimeistellä kesäsuunnitelmia... Muutama viikko vielä kestettävää!

Mulla on tälle kesälle hyvin eksoottinen matkakohde. Jos joku teistä lukijoista on käynyt siellä, nostan kyllä hattua ;D Tysssssssst pidetään jotkut asiat toistaiseksi salaisuutena.

2 kommenttia:

  1. Vau, tuo Pietarikin olis mulle jo ihanan eksoottinen kohde! Niin paljon näkyy kaikkea mielenkiintoista jo pelkästään näistä muutamasta kuvasta...! Mutta siis, en malta odottaa että paljastat oman kohteesi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee! Onneksi eksotiikkaa löytyy läheltäkin ;))! ja psssst huomenna kerron, mihin olen menossa! ;)

      Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<