perjantai 3. toukokuuta 2013

Elämäpaloja

Mua aika usein harmittaa kun en tuu täällä oikeestaan enää jakaneeksi mitä oikein täällä teen. Liian harvoin postaan mitään Pietarista, vaikka tuleekin löydettyä välillä niin makeita juttuja, että oksat pois.

 

1. Vaatekaapinpäällykseni muutama viikko sitten. Rakastan tuoreita kukkia, vaikka en osaakaan niitä pitää hengissä (en sitten millään). Vaikka kämppikseni on sentään floristin sisko. Luulisi pitävän myös omat kukkani ojennuksessa.... Toivottavasti joku kantaa niitä jatkossakin ilokseni.

2. Ostettiin tänään Kertun kanssa hauskalta ukkelilta udelnayan torilta neuvostostygä! Vähän se naksuu hassusti, vaatii pientä fiksailua, on kokoontaitettava, painaa kuin synti, mutta katu-uskottavuus on äärimmäistä.


 

3. Pietarilaisten hipsterjuttujen kohdalle osuminen vaatii osaltani aina tuuria ja hyvää ajoitusta. Garage sale-niminen pikku pikku kirpparitapahtuma kerrostalojen välisellä kujalla. Vaikka paikka oli hyvin pieni, tein muutaman kivan löydön...

4. Rakastan ikkunoitani. Mulla ei varmasti koko Pietarista ole mistään muusta niin paljon kuvia, kuin tästä ikkunastani... Siitä heijastuu valo aina niin kauniisti. 


 

5. Unisiepparia en omista. Vielä. Haluaisin. Mainstream tai ei. Ripustin nuppineulalla sulkakorvakoruni seinälle. Hyvin ovat nekin pahat uneni siepanneet.

6. Venäläiset raksamiehet saavat suomalaiset näyttämään aivan nynnyiltä. Miehet KIIPEÄVÄT talvipalatsin edessä seisovia telineitä pitkin ylös. Ja mitäs niistä turvavaljaistakaan, koska luonnollisestihan on ensin päästävä huipulle, että on mitään mihin niitä kiinnittää. 


 

7. Udelnyan käytettyjen/vanhojen tavaroiden tori. Ehdottomasti siistein juttu, mitä oon venäjällä tähän mennessä tehnyt. Tuutte kuulemaan tästä lisää vielä kyllästymiseen asti.... Jatkan kun pääsen sinne uudestaan. Mahdollisimman pian siis!

8. Uusi superhullaannus: jättikorvakorut. Saa nähdä mihin tämä johtaa ;)Sellaista pikkupurtavaa teille tänään.

Haluaisin opetella tekemään blogiin enemmän elämä-keskeisiä juttuja. Yleensä suunnittelen Pietarista laajoja postauksia, joissa haluan esittää paikkoja ja ilmiöitä KOKONAISUUKSINA, (käytännössä tarkoittaen sitä, että kuvaan joka nurkan...) mikä loppujen lopuksi tyssää vaihtoehtoihin a) nauttiakko tilanteesta ja paikasta täysillä vai b) hösötänkö järkkärini kanssa joka nurkkaa kuin tutkiva journalisti konsanaan. Siksi päädyn nykyään lähes poikkeuksetta ensimmäiseen.
  Nyt niitä projekteja olisikin tuossa vino pino tekemättä.

Ja sitten tajusin, etten itsekään lukisi Pietarista matkailublogia. Toisaalta en myöskään lukisi Pietarista instagramblogia. Vielä en ole aivan selvillä, miten alkaisin tehdä blogia jota itsekin lukisin.

4 kommenttia:

 1. Voi että osaa olla ihana blogi!! Jään seuraamaan :)

  T: http://momo-blogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja ihania kuvia! jee, uusia pietaripostauksia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! :) (niitä postauksia mäkin vähän odottelen hehe)

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<