lauantai 6. huhtikuuta 2013

One year ago


Aina silloin tällöin vanhojen muisteleminen virkistää. Mutta ei tällä kertaa oikeastaan.

Vuoden takaisesta ajasta kaipaan sitä, miten osasin ja jaksoin silloin omistautua tyylilleni, inspiroitua ja toteuttaa itse.  Kaipaan Helsingin luovaa fiilistä, sitä että lähes joka päivä oli varaa syödä ulkona ja kirpputoreilla ravaamista harrastuksena.

Toisaalta sitäkin enemmän mulla on hirveä ikävä pitkää tukkaa. Mutta tuohon pidennyshommaan en ainakaan toistaiseksi ala. Se on niin jäätävän kallista. Plus, että haluan omat pitkät hiukset. Mikä ei kyllä onnistu ikinä. BLÄÄÄÄ.

Täällä venäjällä juuri kenelläkään ei ole hius tai ripsipidennyksiä. Ajatus hiuslisäkkeistä on ihmisten mielestä omituinen ja - no - käsittääkseni epämiellyttävä.

Toisaalta kolmenkaan kuukauden jälkeen en ole päässyt irti ajatuksesta, että tää lyhyehkö tukka ei vaan ole mun juttu.

5 kommenttia:

 1. Lyhyt tukka on todella sopiva sulle! tykkään ! (olipa jännästi muotoiltu lause, ei kuulostanut kyllä yhtään nyt multa :D)

  mutta niin, ehkä joskus saat takaisin ton sun omaan tyyliin panostamisen, sitä oli ilo seurailla! mutta ei siis sillä, että tää sun blogis ois nyt jotenki huonompi tms, nykyään ehkä sun persoona ja hauska kirjoitustyyli tulee enempi esille mitä ennen! mi laiks, ihan sama miten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aw kiitos, tämä merkitsi mulle paljon :´)))!

   Poista
 2. Sun tyyli on ollut ja on varmasti edelleen ihan huippu! :-) Oon meinannut itsekin toteuttaa monta kertaa tällaisen "vuosi sitten" -tyyppisen postauksen. Kiva katsella mikä on muuttunut.
  Oon huomannut, että elämäntilanteen heittäessä totaalisesti häränpyllyä, pukeutuminen muuttuu aika paljon. Tai ehkä muista asioista tuleekin yhtäkkiä tärkeempiä eikä ehdi/pysty panostamaan siihen pukeutumiseen enää samalla tavalla. Itsekin leikittelin ja pukeuduin paljon paremmin aikasemmin. Nyt kun on tullut niin paljon kaikkea muuta, siihen ei oikeesti ehdi kauheesti panostamaan. Välillä se on tosi ahdistavaa, kun pukeutuminen on kuitenkin aika tärkeä juttu itsensä ilmaisussa.

  VastaaPoista
 3. Elä nyt tukastas tollai puhu! Höh! Ihana toi lyhkäsempi! Sillai raikkaan ja terveen näkönen. Ja mulle jo ihan Maikku.

  VastaaPoista
 4. Ja miksköhän mun nimi on "Me", haha. T: Serkku

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<