sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Goodbye winter

Eikä vieläkään internettiä. Toissapäivänä saapui yhtiön mies asentamaan sitä, mutta homma tyssäsi siihen, ettei tohelo ollut ennen maciä nähnytkään. Onnea lupaavalle internetasentajan uralle ja nähdään maanantaina! :)Tässä on ollut vähän kaikenlaista taukoa niin ajattelin palauttaa teitä vähän tilanteen tasolle :) Ehdin siis asua yliopiston asuntolassa kuutisen kuukautta. Viihdyin siellä oikeastaan tosi hyvin. Oli tosi siistiä asua kaikkien kavereiden kanssa samassa rakennuksessa, saada iltamyöhällä kutsuja teelle ja syömään, ja ettei bileistä tarvinnut raahautua kotiin muutamaa kerrosta enempää.

Niin. Ja sitten kuitenkin muutin pois. Vaikka vannotin asuvani siellä ainakin vuoden. Ei mulla ollut aiemmin mitään tarvetta "omalle tilalle"...vasta kun alkoi seurustelu/deittailukuviot, rupesi nyppimään, miten riippuvainen sitä on muiden rytmeistä.  Jo lyhyenkin ajan jälkeen koin notkuneeni käytävällä tarpeeksi.

Oikeastaan omat muuttohaaveeni sattuivat vain sopimaan kavereideni suunnitelmiin. Kolmio oli kaksiota huomattavasti helpompi ja halvempi löytää. Ja nyt sitä istuvat hullut suomalaiset kanaali griboedovan rannalla asunnossa, jossa on älyttömän halpa vuokra, mutta häätö saattaa tulla kahden viikon varoitusajalla, jos omistaja saa asunnon myytyä :)
...muutoin oliskin ihan tylsää ! 

jeans. lindex / shirt. zara / coat. ilona pelli / shoes. zara


Eipäs tässä muutoin eläessä. Siirryin asuntolasta asuntoon kasvamaan sieneksi seinälle ;) Edelleenkin olen vahvasti sitä mieltä, että olis kiva tehdä enemmän juttuja ja myös aivan varma, että se on nyt paljon helpompaa kun asuu keskustassa....mutta toisaalta kylmä kevättuuli puhaltaa siihen malliin, että on myös ihan kiva loikoilla kotona ja mussuttaa kun nyt huushollissani on taas jääkaappi!

Tänään päättyy venäläinen Maslenitsa-juhla, jolloin hyvästellään talvi. Siihen olen myös enemmän kuin valmis (oli alternatiivi sitten jatkuva vesisade tai mikä hyvänsä) :) Iloista kevään alkua myös teille!!!!! :)

8 kommenttia:

 1. You are soooo beautiful *-* <3 and I love your nelly shoes the grey ones but they don't have them anymore :/
  big looove <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thankyouuu! What grey ones? :( Hopefully they make them more! Love to you too! :)

   Poista
  2. The ones from the pilkutelen Post :)
   <3

   Poista
 2. Sulla on noi Lindexin housut mitä aina kuolailen kovasti. :--) Elämäsi kuulostaa..jännältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että niitä on vielä kaupassa että saat omatkin ;)) Elämä on jännäää ja hyvä niin! :)

   Poista
 3. sun kertomukset ajastas vaihdossa siellä pietarissa on vahvistaneet entisestään mun halua asua jossain vaiheessa elämää venäjällä. huvittavaa kyllä, toi kuvailemasi asuntolaelämä on kuulostanut täysin samalta, mitä pietarissa syntynyt äitini on kokenut - ja hänen yliopistoajoistaan on kuitenkin jo noin kolmekymmentä vuotta. kaikki ei ilmeisesti muutukaan ajan myötä. :) toivottavasti ette menetä kämppää! ihanaa kevättä sulle sinne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeei! Varmasti pääset vielä asumaan Venäjällä ;) Olen myös kuullut noita yliopistotarinoita vuosien takaa ja huvittavaa kyllä, monet asiat eivät ole muuttuneet :D ...Ja osa onneksi on! Enää ei tarvitse lahjoa ihmisiä ja odottaa kuukausia saadakseen viisumiaan että pääsisi kotona käymään ;) Eikä jonotella mustasta pörssistä ulkomaisia tavaroita ;)

   Poista
 4. Ihana toi Ilona Pellin takki. Näyttää jotenkin tutulta... Terv Äitis

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<