torstai 28. helmikuuta 2013

Pilkutellen

coat. ilona pelli / shirt. hm / shoes. nelly.com / shorts. old levis

Voisiko se olla? No asukuviahan se tässä pentele! Ompas taas aikaa hilijalleen hipsutellut edellisistä. Lupaan, että tulee olemaan helpompaa nyt kun huomenna (IIIIK) aletaan jo roudailemaan tavaroita ja nukutaan ensimmäinen yö asunnossa keskustassa!

Lähdin tänään mukaan mustavalkohömppäilyyn - pilkuilla tosin eikä raidoilla, koska niitä löytyi huonenaapurin kaapista paidallinen.

Olen jo tavarani pakannut: mistä tätä tavaraa ihmiselle oikeen kertyy? Tulin puoli vuotta sitten kahdella matkalaukulla ja nyt tavaraa on jo ainakin viiden verran. En edes halua tietää, miltä keot näyttävät vuoden päästä... huh.

Vielä täytyy keksiä, miten sniikkaamme nuo tavaravuoret ulos asuntolasta huomenna ja lauantaina, ettei näytä siltä että muutamme pois........ :D Meinaan nimittäin säilyttää ilmaisen asuntolapaikkani pahan päivän varalle.

Nettiä uudessa kämpässä ei ainakaan toistaiseksi ole, yritetään saada joku asentamaan se ensviikon alussa. Että pääsis vähän teille bloggaamaan.

7 kommenttia:

 1. your coat and your shoes are awesome!! xx

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana asu! Sun jalat näyttää huippupitkiltä noiden kenkien ansiosta. :>

  VastaaPoista
 3. Ihana pallopaita. Olen metsästänyt mustaa paitaa valkoisilla pienillä palloilla, mutta mistään ei tunnun löytyvän sopivaa. :(

  VastaaPoista
 4. Jee asukuvia! Hei tiiätkö mitä, ois ihan hirmu kivaa jos tekisit jonkunlaisen meikkipostauksen jos kerkeet joskus :))

  VastaaPoista
 5. Nice shoes!

  xx
  www.naturally-christina.blogspot.com

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<