lauantai 2. helmikuuta 2013

Peitto kaulaan ja menox

coat. ilona pelli / shoes. second hand / bag. lumi / scarf. second hand

En tiedä onko jättihuivit nyt jotenkin tosi old hel-looks tai nähty, mutta annetaan tähän asuun vähän rokkenrollia kertomalla teille, ettei kaulassani olevat huivi ole itseasiassa huivi laisinkaan, vaan tulin kiskaisseeni päiväpeittoni aamulla kaulaan.

Enkä kyllä tiedä onko siinäkään niin kovin rokkenrollia... Enivei. Tänään oli hyvä päivä!!! Kävimme luokan kanssa etnografisessa museossa (olen nyt hyvin etno-asuste-inspiroitunut. Lähdempä tästä jonnekkin kirgisiaan tai gruusiaan shoppailemaan), söin mahtavassa pienessä kasvisruokaravintolassa, kävin prismassa ostamassa hyvää pestoa ja sain takaisin kadonneen kulkukorttini (proopuskan) ettei tarvitse enää ruinata joka ovella mahdollista sisään- tai ulospääsyä....

Miinusta toi vähän se, että kuvissakin näkyvän Lumilaukkuni vetoketju hajosi. Ja kyllä: TAAS. Olen jo yhden lumin supermarketbagin vaihtanut samasta syystä ja kyllä pännii. Jopa niin paljon, etten pysty nyt vielä edes suunnittelemaan mahdollisia toimenpiteitä asian hoitamiseksi.

Huomenna näyttäisi olevan jännittävä reissu edessä: Menen näillänäkymin Kertun kanssa käymään yhdessä "kylässä", 50km Pietarista, luistelemaan ja tutun mamman luokse teelle!

12 kommenttia:

 1. No aika rokkimeininki on! :> Voi Lumi minkä teit... kyllä sen kerran ymmärtää mutta että taas? Oon ite meinannut ostaa tuon samaisen laukun, mutta aina kun kokeilen sitä kerta toisensa jälkeen, valuu se jostain syystä olkapäältäni pois! Sulla samaa ongelmaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On valitettavasti. Ja kun mainostavat vielä, ettei sen pitäisi??? Ihme homma. Mulla on tossa semmonen oma viritelmä, jolla taaimmaiset hihnat on kiinnitetty yhteen (ei näissä kuvissa), ettei kokoajan joutuisi nostelemaan.. Tykkään tosta laukusta ihan sairaasti muuten.

   Poista
  2. taisiis multa valuu toinen hihna, ei koko laukku :) sentään

   Poista
  3. joo! just se toinen hihna. en tiedä mitä tehdä jos ostaisin sen.. hittolainen kun on niin pirun kaunis ja ihana laukku muuten! höhhöö.

   Poista
 2. liian kauan oon sun blogia katellut ja nyt on kateuskynnys ylittynyt! millon saan tulla kylään!!! t.allipalli:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höhöhö AINA SAA TULLA! tere tulemast vaa! Katotaa jos noi muut hommailee jotain kämppiä ni pystyn ehkä järjestää yäpaikkaaki! :)

   Poista
 3. beautiful as usual!

  VastaaPoista
 4. Hei! Opiskelen venäjää, minulla on vaikeuksia muistamaan vokaalit ja konsonantit. Onko sinulla jotain
  vinkkejä? :)

  Terv. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hieno juttu! :) Mun mielestä kannattaa opetella ulkoa ainakin jokaisesta S:ästä yksi sana, jossa sitä käytetään! :) Ш - шапка (shapka = pipo) eli sama ässä kun suomalainen Shakki. Sillai aina kun näkee kirjaimen, muistaa sen yhden sanan ja sillä lailla oppii. Ei kannata huolehtia, harjoituksella ne tulee kyllä suht nopeesti!! :)

   Poista
 5. lumi teki sen taas?! musta tuntuu etten taida sijoittaa siihen... Lumiaa sentään rakastan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO NII-IN... harmi. Muttajuu, Lumia mullakin ;) ! hyvä on!

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<