keskiviikko 27. helmikuuta 2013

nyt menee LUJAA

Hei taas pitkästä aikaa! Anteeksi, kuvia on vähänlaisesti. Ja hasardisti valikoituna. Nämäkin olen kalastellut lumiastani yksi kerrallaan lisäten facebookiin (rajaten näkyvyyden vain minulle). Kyllä: se on tosi hidasta ja hankalaa. Sattuisiko kukaan tietämään miten Lumia 920:stä saisi kuvia macille? Vaikka vähän helpommin :D

Muttajuu sitten niihin UUTISIIN.

ME MUUTETAAN!!!! :)))

Mitään tämänsuuntaista ei ollut näkyvillä vielä muutamisen päivä sitten. Olemme rauhassa juhlineet ajalemalla limusiinilla ympäri kaupunkia ja sitten yhtäkkiä meillä onkin jo vuokrasopimus allekirjoitettuna ja avaimet kourassa. Vuokra on tosi halpa, pystyn about jatkamaan pelkillä kelan tuilla elämistä, kuten tähänkin asti. Lottovoittajan olo. Osoiteenakin Kanal Griboedova... Viikonloppuna roudaillaan tavaroita!

En tavallaan voi sanoa muuttavani ensimmäistä kertaa pois kotoa, mutta ehdottomasti ensimmäistä kertaa asuntoon! wohooooooo!!5 kommenttia:

 1. ääk onnea hurjasti uuteen kotiin!! voi miten huisia että oikeasti muutat, älytöntä! oon ihan liekeissä sun puolesta täällä, toivottavasti pystyt postailemat mahdollisimman paljon tästä projektista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeejee kiitos kiitos ! :) Varmasti teen paljon, heti kun pääsen yli sen asunnon kauheista tapeteista joita ei oikeen parane vaihdella :D

   Poista
 2. 920:lle pystyy tekee sellasen skydrive-tunnuksen (joka kyllä yleensä tehdään jo sillon ku kännykkä avataan ekaa kertaa, sul varmaan onki se jo), jolloin kaikki kännykällä otetut kuvat menee suoraan sinne yksityiselle skydrive-tunnukselle ja sielt voi sitte kopsata koneelle ne mitkä haluaa laittaa esim blogiin. :) lisäks lomogram-sovelluksella pystyy sekä muokkaa kuvat että lataamaan ne suoraan esim. flickriin tai tumblriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuuuuu kiitos :)) Täytynee selvitellä. Kuulostaa fiksulta.

   Poista
 3. Ooh vautsivau! Kenen kanssa muutat? :-) Varmaan tosi jännää uudessa maassa "muuttaa omilleen"

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<