keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Perinnevenäläistä


Privet!
 pala4 pala3

Tässä vähän sellaista venäläistä perinnetyyliä. Sekoituksessa on mukana modernien suunnittelijoiden näkemyksiä //esim Anna Sui ja Kenzo - en tarkalleen muista, olen tallentanut näitä niin kauan sitten koneelleni) ja ihan perinteisiä kuvia.

Miltä tämä teille tuntuu? Musta näissä kaikissa on tosi hyvä meininki! Venäläiset prinsessat kruunuineen ja koruineen vievät mielestäni Disneyn versioita vähintäänkin kuus nolla.
Havahduin myös, että mun on vaan yksinkertasesti pakko löytää jostain tollaset huopatossut. 

5 kommenttia:

 1. Lähe karjalassa käymää! Viimeks kun oltiin maman ja äitin kaa petroskoissa niin ostin tuommoiset mokomat huopikkaat sekä sellaiset varresta pitsiset saappaat! (se pitsi oli sellasta että paistoi iho niistä pitsin raoista en tiedä miksi koin tarpeelliseksi tämän selvittää :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jeee! Täytyy ehdottomasti mennä! Olenkin kesällä suunnitellut kiertäväni vähän täällä venäjällä, ja jos sellaset sais jostain matkalta nappastua, oisin kyllä hyvin onnellinen ;)

   Poista
 2. Mulle iskee, tuo mieleen lapsuuden. :) Serkkuni väittää, että ihastuu vaaleisiin pitkätukkaisiin miehiin nimenomaan äitini hänelle lahjoittamien satukirjojen prinssien takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Olen siis asunut lapsuuteni kyllä Suomessa, mutta äitini oli työnsä puolesta paljon itärajan siellä puolen.)

   Poista
  2. Niin kuin myöös! :) Meillä oli kotona videolle nauhotettuna paljon ukrainalaisia (venäläisiä) "Kultaisia satuja", joita katselin aina silmät kiiluen :)

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<