maanantai 21. tammikuuta 2013

Good to be BACK

Kuten asuntolan sisustustapoihin kuuluu, liimailin myös omalle seinälleni lehdistä revittyjä muotikuvia (omani ovat nylonista).  
Iidan miälettömät korusysteemit, joita ihastelin koko syksyn saivat minutkin suomessa päivittämään koruvarastoani täällä.. Suosittelen kaikkia tarkistamaan korutelineidensä laadun, sillä niillä tuppaa joskus olemaan vakava sortumavaara 8) Arvatkaapa muuten minkä värinen tämä sininenhkö paitani oli kun ostin sen? Vaaleanpunainen. Olen niin oossom pesemään pyykkiä :PPP 
 
 
Tän maan byrokratia ei sitten lakkaa hämmästyttämästä mua. Tulin takaisin viikon myöhässä ilmoittamatta kenellekään mitään. Olivat kuulemma kyselleet perääni ja saattoipa joku soittaakin kun ei mitään kuulunut.

Tänään hieman jännitin dekaanin luo menoa Apua jos ne kysyy jotain mitä sanon, apua ettei ne uhkaa heittävänsä mua ulos ja vilistin mielessäni kaikki mahdolliset tekosyyt miksen saapunut ajoissa (ja kun olin vielä lähtenyt viikon etuajassa)

"Ai te tulitte, tervetuloa! Tuossa propuska (kulkukortti)! Oliko jotain muuta?"

Ja sitten menin tunnille. Oon itsekin sitä mieltä, että poissaoloselvitykset on ihan passee, mutta odotin edes tuimaa katsetta tai muutamaa toruvaa sanaa. Lintsaava suomalainen is back !


Oli muuten hyvä, että pakkasin mukaani aikakin viistoista villapaitaa ja superlämpökerraston ja aivan fantastisen sähköpeittoni. Maan tapa näyttäisi olevan, ettei syksyllä taloja lämmitetä ollenkaan, oli ulkolämpötila mitä tahansa, mutta heti uudenvuoden jälkeen kun on ensin karaistuttu, patterit laitetaan valtakunnallisesti täysille. Täten aloitan tpaitojen kaivamisen vaatekaapin takanurkasta.

3 kommenttia:

 1. Oivoi, ihanan boheemeja yksityiskohtia! :) Ja kylläpäs sä näytät tossa kuvassa jotenkin erityisen kauniilta, lienetkö saanut päivetystä siellä etelässä? Tai sitten se on toi uus tukka. Jotenkin tosi freesi. Eikä toi sinisehkö sävykään yhtään huonolta sun päällä näytä.

  Jeejee, terkuin Peeta
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  :)

  VastaaPoista
 2. Hahahah :D voi hyvänen aika , no maassa maan tavalla ,mutta hämmästyttävää menoa!

  sinä taas olet itse täydellisyys :)

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<