torstai 13. joulukuuta 2012

Terrorize the village
fur har. hm / coat. from urban a. / gloves. topshop


Ei ole pahemmin asuja näkynyt näillä leveysasteilla. Hyvin samoissa rytkyissä on muutenkin tullut heiluttua, kun on ollut niin kylymä (ja kiire, ja laiska). Ehkä tässä joku päivä suomme katsauksen myös tuon takin alla sijaitseviin vaatekerroksiin.

7 kommenttia:

 1. mitä opiskelet tällä hetkellä? olis kiva lukee postausta, millasta siellä on asua jne. jos et oo jo tehny:- ) mut kiva blogi tää on uus tuttavuus!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa tervetuloa! :) Tällä hetkellä opiskelen valmistavassa instituutissa vain venäjää, mutta jatkossa olisi tarkoitus opiskella oikeustiedettä venäjäksi ;) En ole mitään suurta kokoavaa postausta tehnyt, mutta kysymyspostauksesta löytyy vähän tarkemmin! http://cloudbusted.blogspot.ru/2012/11/opiskelusta-elamasta-pietarista.html

  VastaaPoista
 3. opiskelen myös venäjän kieltä! Se on todella kiinnostava kieli!! Mielestäni kellon ajat ovat vain todella vaikeita venäjäksi. Miten ne sulla menee? (siis kellonajat venäjäksi)?? :) Milloin teet se video jossa puhut venäjää?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ööhöhöm kellonajat. Rupesin tässä itsekin miettimään, mitenköhän ne nyt menis :D Taidan useimmiten osoitella sormella, kato tossa näkyy kello :D Numerot on mulle vaikeita kaikissa kielissä. Onhan niissä kellonajoissa paljon muistettavaa (niihin kuuluu paljon erilaisia sijamuotoja jne) :) Videoita nähdään valitettavasti varmaan vasta tammi-helmikuun puolella, koska lähden nyt suomeen ja palaan vasta kun palaan :( Olemme jo täällä miettineet vähän, miten tekisimme sen, koska haluaisin tehdä siitä kertun kanssa oikeasti hyvän jne! :)

   Poista
 4. I wish we had snow here :( It looks beautiful!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe im sure you dont :D i looks beautiful but being outside is impossible.. :(

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<