sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Snowflakes

Rakastan lumihiutaleiden leikkelyä. Voisin tehdä sitä vaikka tuntikausia. Muutenkin ne ovat mielestäni joulukoristeista niitä kauneimpia.

Ei ollut mitään erityistä fiilistä alkaa tänne ostelemaan joulukoristeita (vaikka venäläiset koristeetkin ovatkin ihan hillittömiä :D Suomalainen välke ja kimmallus x100 eikä missään niitä kauheita punaisesta pahvista leikeltyjä tonttuja! uraa!)

Opetin huonekaverini, Dianan Columbiasta, myös leikkelemään hiutaleen :) Huomaatteko mikä on hänen tekemänsä? (vinkki: mielestäni siinä on ihanasti vähän asteekki-viboja!) Myöskin joulukalenterit olivat lattareille uusi tuttavuus. Suklaakalenterin idea meni ihan hyvin läpi, mutta kuvakalenteri oli poikien mielestä turha.

Luihin ja ytimiin tunkeutunut kylmyys on vihdoinkin poissa ikkunoiden ja parvekkeen oven tiivistämisen jälkeen. Homma hoitui itse omin pienin kätösin! (no okei, uzbekki-Farruhin omin pienin kätösin) Kun eivät olleet tuolla administraattorin puolella halukkaita tekemään asialle mitään. Oli aika hurjaa kieltämättä kun huoneen lämpötila laski johonkin kymmeneen asteeseen. Nukkuminen ja huoneessa hengailu sujui jotenkin verkkarit, välipöksyt, villasukat, paita, villapaita, kaksi peittoa ja lampaantalja-kombolla. Kouluunkin otin peiton mukaan.

Mutta onneksi ystäviltä saa apua kun osaa vaan pyytää! :) Itse olisin varmaan epätoivoissani muurannut ikkunan umpeen.

8 kommenttia:

 1. täh miksen minä saan noin kauniita aikaiseksi :DDD en ole kehittynyt tuossa puuhassa sitten ala-asteen...

  VastaaPoista
 2. samoilla linjoilla ekan anonyymin kanssa, miten ihmeessä onnistut tekeen noista noin hienoja! :o vau!! ja hyvä että sait huoneen lämpötilan kuntoon, huhhuh!

  VastaaPoista
 3. Jotenkin niin hellyyttäviä ja kauniita! Huomaa että tunteella tehty ;D <3

  VastaaPoista
 4. Oot mestari noiden lumihiutaleiden teossa. Osaan kyllä itsekin mutta ei niistä tuu noin hienoja.:)

  VastaaPoista
 5. Siis mitä ihmettä. Mä tulin myös ihmettelemään tota sun lumihiutaleidenleikkelytaitoa :D Niidenhän kuuluu näyttää sellaisilta tökeröiltä ala-asteella tehdyiltä? Ai ei kuulu vai?
  Hmph

  VastaaPoista
 6. vau miten hienoja oot saanu aikaseks! mikäs noista on sen sun kaverin tekemä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos!! :) Ensimmäisessä kuvassa oikeassa alalaidassa ;)

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<