maanantai 19. marraskuuta 2012

Produktiivinen päivä


Hei! Tässä uusin pietarilainen kirpparilöydökseni - 5euroinen POOLOKAULUKSINEN villapaita! Vuosia siinä meni, mutta olen ehkä vihdoin toipunut lapsuuden poolokaulustraumoista. Tuntui kyllä päällä tuo kaulus hieman epämukavalta, muttakun se oli niin kivan näköinen, oli pakko antaa sille mahdollisuus!

Mitäs tykkäätte?

Kirpparia, en tiedä tarvitseeko hirveästi mainostaa, se nimittäin sijaitsee täällä koillis-pietarissa asuntolamme lähellä :) (nimeä en muista osoitteesta puhumattakaan hehehehe ///lupaan, alan skarppaamaan vähän näiden vinkkieni kanssa :D)

Mutta siis - aihe minkä vuoksi halusin nyt erityisesti teille kirjoittaa, oli tämä päivä. Energiaa pukkasi jostain ihan tyhjästä ja pyörin kuin myrskytuuli. Oli oma vessanpesuvuoroni ja jäin hinkkaamaan vuosia kertyneiden veden aiheuttamia kellastumia irti seinistä, pesin huoneemme lattiat kolme kertaa, koska innoistuin, montako sävyä lattia vaaleni joka kerran jälkeen (enkä malttanut siis lopettaa :DD), selvitimme kertun kanssa tuntikausia venäläistä oikeusjärjestelmää ja lainsäädäntövaltaa (että huhhuh kun osaakin olla monimutkaista, vaikka loppujen lopuksi yksi ja sama herramies päättää kaikesta), opiskelin matikkaa ja ryhdyin asuntolamme parturikampaajaksi (muutaman minuutin google-koulutuksella) leikaten uudet frisöörit Kertulle, Michaelille ja Alejolle. (koska pojat olivat leikkaamassa kuontaloaan itse, ja totesin, että mitä tahansa niiden hiuksille aiheutankin, sen on pakko olla parempi kuin itseaskartelun tulos ::D)

Tällaista siis joskus arki asuntolassa numero kolmetoista!

Ei tää ehkä sinne kuulosta niin hirveältä määrältä tekemistä, mutta jos toisaalta otetaan huomioon, että multa on jo nyt kulunut kaks viikkoa täysin ilman rahaa, koska en jaksa kävellä pankkiautomaatille (jonne on siis 500m ulko-ovelta) ........hehe.

Kuitenkin: nyt olen ihan kuitti ja painun nukkumaan :)

3 kommenttia:

 1. HAHA oon ihan samanlainen!! yks tehopyllypäivä säännöllisin väliajoin niin avot! ja varsinkin toi siivoaminen..sitku alottaa niin ei vaan..voi..lopettaa..

  tosin siis ton otsikon ja kuvan yhdistelmän nähtyäni olin eka satavarma et neuloit näpäkästi pikku villapaidan... :----------------D haha ihana

  VastaaPoista
 2. voi eei en vois enempää samaistua tähän kaikkeen mitä just kirjoitit! :D

  VastaaPoista
 3. oot ihan huippu !!!!

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<