lauantai 10. marraskuuta 2012

Kotini yliopistoasuntolassa
Ja tänään esittelyssä, ah aina niin hurmaava, pietarilaisen yliopistoasuntolan numero 13 seitsemännen kerroksen erään huoneen nurkkaus, joka arkipuheessani kulkee tuttavallisemmin termillä "koti".

Kaiken elämäntuskan jälkeen saimme kuin saimmekin asennettua itsellemme hyllyt. Oma hervoton sisustusarkkitehtimme, Farruh Uzbekistanista, kieltäytyi asentamasta hyllyjäni kahteen suoraan riviin, koska näin oli kuulemma parempi.  "Niin mulle tulee tähän nää kaksi hyllyä näin kahteen riviin", "Eikä tule, näyttää paremmalta näin" :D (poikahan on siis oikeasti insinööri niin kuin kaikki täällä polyteknisellä yliopistolla, mikä on osoittautunut hyvin hyödylliseksi täällä asuessa - aina kun on jokin ongelma jonkun asentamisessa, kasaamisessa, korjaamisessa tai siirtämisessä - aina on saatavilla ideoita ja summamutikaisia laskelmia, millä ongelmat hoidetaan

Kuvaan teille kyllä vielä tämän koko asumuksen :) Heti sellaisena hetkenä kun koko kompleksi on yhtäläisessä järjestyksessä! 

No miltäs vaikuttaa? :) 

12 kommenttia:

 1. Oon kyllä kateellinen nuin ihanasta sisustuksesta! :) Mahtavan näköistä!


  http://sselina-somanyreasonstosmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana, kodikas! Ja noi hyllythän on kivat tolleen :)

  VastaaPoista
 3. Kodikasta kyllä :) Vaikkakin tietyllä tapaa jotenkin venäläistä (yllätys sinänsä). Tosi nätti tapetti ja haha noi hyllyt on just hyvät noin :)

  Toivottavasti sulla menee hyvin siellä ja ihanaa syksyn/talven jatkoa ja joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 4. no mut noihan on just siistit tolla tavalla! ja vaikka toi on tommonen ränsistyny komero (hahah anteeki julma sanavalintani) nii näyttää ihan sika kodikkaalta ja söpöltä!

  VastaaPoista
 5. ooi ihana oma nurkkaus :))kumpa munki huone ois noin tyylikäs :D

  VastaaPoista
 6. aivan ihana !!! ja siis noi hyllyt todellaki sopii noin !

  VastaaPoista
 7. Ihanalta näyttää! (: Etenkin tuo pinkki mac kelpais mullekin ;)

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<