keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Ill be good

\
shoes. jeffrey campbell / coat. from urban a / jeans. zara / vest. pullnbear / shirt. zara / jewellery. gina tricot

HEI katsokaa mikä se tämä tässä on!!! Asupostaus. Mieletöntä :) Valjastin Iidan kameranjatkeeksi ja sitten menimme lähikuppilaan ostamaan 10llä eurolla sushia, jostai söi itsensä kylläiseksi kolme ihmistä.

Lopetin korkokenkien käytön heti kun saavuin venäjälle. Yleensä asian luulisi menevät toisin päin.. Heh. Mutta tänään "ryhdistäydyin"... Aika saada jalkapohjien lihakset taas kisakuntoon!

9 kommenttia:

 1. Voistko tehdä videoblogi, ja puhua venäjän kieltä? ihan perus sanoja/lauseita ja selitellä vähän mitä tarkoitit viime blogipostauksessa (siinä missä sanoit sun lempisana/lause)? Opiskelen myös venäjää! <3

  VastaaPoista
 2. Aaa, takkisi!<3 No nyt muakin alko kiinnostaa venäjävideot :--)

  VastaaPoista
 3. Oh ihana tuo asu! Todella maanläheinen ja tuo koru....... <3

  VastaaPoista
 4. Gorgeous outfit!!

  http://catchmylook.blogspot.pt/

  VastaaPoista
 5. ihana blogi! tykkään tästä pietari-opiskeluelämä-rennosta tyylistä! :D pakko kysyy kun tuli mielee että maksaako opiskelu Venäjällä? Kun yleensä ulkoimailla maksaa. Kysyn koska blogisi myötä itsekkin aloin kiinnostumaan opikelusta venäjän mailla..! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee kiitos kiitos! :) Ja kyllä venäjällä opiskelu noin periaatteessa maksaa, mutta Cimon kautta on mahdollista hakea opiskeluun venäjän valtion stipendia (Cimo.fi), jota kautta olen itse, ja muutkin suomalaiset ovat tulleet, eli meille ei maksa mitään! :) Tosin voi olla, että pienemmät ja erikoisemmat alat kuten teatteri ja taidelinjat eivät kuulu stipendin piiriin. Suosittelen ehdottomasti harkitsemaan, täällä on kivaa !! ;----)

   Poista
 6. Näytät ihan megapäheeltä! Ihana sinä! <3

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<