torstai 11. lokakuuta 2012

Love in Podfak

asuil1 asuil2 asuil3

Privet!

Huh, ompas jäänyt tämä pietarista kertoilu vähälle. Siksi ajattelin tehdä pian sellaisen "KYSY" postauksen, että pääsette vähän paremmin mukaan tähän elämään.

Mutta sitä ennen ilahdutan teitä vielä pienellä tarinalla siitä, kuinka lempi leiskuu yliopistolla.

Muutama päivä sitten aamun ensimmäisellä oppitunnilla, oveen koputettiin. Sisään astui kiinalainen poika, joka ilmoitti siirtyvänsä opiskelemaan meidän ryhmäämme. Tiesimme pojan hyvin, sillä olimme jo muutaman kerran syöneet samassa seurueessa. Opettaja yritti kysyä pojalta, kauanko tämä oli opiskellut venäjää ja miksi moinen vaihto uuteen ryhmään. Vastauksena hän sai kuitenkin vain kasan kumarruksia ja epämääräisiä katseita. Poikaparkahan oli aivan pihalla! Luokkamme muut kiinalaiset valjastettiin tulkeiksi opettajan ja poikaparan välille, sillä poika ei todellakaan saanut sanotuksi sanaakaan venäjää.

Seuraavan oppitunnin alkuun opettaja oli hakenut dekaanin paikalle ruotimaan asiaa. Selvisi, että poika oli suurinpiirtein anellut päästä osaksi ryhmäämme - vaihtanut tulevan yliopistokoulutuksensa siis ekonomipuolelta humanitääriseen - koska hän oli ihastunut erääseen luokkamme tytöistä. Poikaparan ihastus oli niin suurta, ettei hän halunnut vaihtaa pois ryhmästämme, vaikka hänelle sekä kiinaksi että venäjäksi selitettiin, että mikäli hän jää ryhmäämme, hänen on pakko opiskella kuin hullu, sillä kaikki ryhmässämme osaavat jo suhteellisen hyvää venäjää ja ja hänenkin täytyy päästä kokeista läpi, tai hänet potkitaan pihalle yliopistosta ja lähetetään takaisin Kiinaan. Ja tosiasiassa - hänellä ei olisi mitään mahdollisuuksia selviytyä siitä. Siltikin poika tarrasi kynsillään kiinni pulpettiin eikä halunnut lähteä.

Loppujen lopuksi, suosuttelujen jälkeen poika saatiin dekaanin matkaan, hänen onnekseen. Ja tarkemmin ajateltuna myös meidän. Ja kaikkein eniten ehkä tuon tytön, ihastuksen, joka vaikutti hyvin vastahakoiselta olemaan näin suuren rakkauden kohteena. 

8 kommenttia:

 1. huh mikä stoori! :D vähän pelottavaa jo kyllä...

  VastaaPoista
 2. oih ja voih tapahtuuko tollasta oikeesti? Harmi et se tyttö ei ollu messissä tossa, olis ollu mahkut aika eeppiseen rakkaustarinaan ! Joo saatan olla hitusen romantikko ........ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti tapahtuu! :D Noh, eiköhän se poika jonkun toisen tytön löydä, kun on noin luovakin :)

   Poista
 3. hyi kauheaa tollaset jutut jotka kaikissa leffoissa koetaan ah niin romanttisiksi ahdistaa suunnattomasti :D oon tyytyväinen sen tytön puolesta haha.
  kuinka kauan sä muuten oot opiskellu venäjää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe. No ei se tarina sen tytön puolesta vielä loppunut.. Harvasen päivä tulee joku tuomaan jotain kiinalaista krääsää lahjana :D Venäjää oon opiskellut kolmannesta luokasta lukion loppuun (eli ihan sika kauan) mutta eipä siitä nyt pahemmin jäänyt käteen. Täällä sitä oppii eikä oikein missään muualla! :)

   Poista
 4. ah ihailtavaa rohkeutta vaikka vähän näin suomalaisittain tuntuukin hullulta! ♥ Kuinka moni suomalainen poika tekisi saman...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti suomalaisilla pojilla on tehokkaampia tapoja osoittaa tytölle kiinnostustaan :D Täällä tosin näkee paljon enemmän romanttisia juttuja, esim kadussa asuntolamme vieressä lukee kadussa isoilla kirjaimilla "Nastja, rakastan sua niin paljon!!!!", että sen näkee yläkerroksista. Aika aw :)

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<