maanantai 17. syyskuuta 2012

Voi Vitun Venäjä - osa I: Internet

rundom rundom2 rundom3
Postauksen kuvat eivät liity aiheeseen. Ne on vaan jotain mitä oon nappaillut täältä asuntolasta.

Jotta pääsisitte tähän pietarilaiseen maailmaan sisään, kuuluu siihen kiinteästi yksi osa. Kutsukaamme tätä juttusarjaa nimellä VoiVitunVenäjä, joka siis liittyy kiinteästi kokonaisuuteen "Venäjä - maa, jossa mikään ei toimi, mutta kaikki on mahdollista" (ja nimenomaan tuohon toimimattomuuteen, jatketaan niistä mahdollisuuksista joskus myöhemmin)

Elikkä. Tässä on nyt siis kaksi viikkoa hommailtu mulle asuntolaan omaa internettiä.  Hommahan toimii niin, että joku soittaa telyhtiöön (tässä tapauksessa joku muu kuin minä, koska en puhu tarpeeksi venäjää) ja tilaa mulle internetin. Teleyhtiö lupaa soitella ja tulla asentamaan. Ja vielä jostain jumalan armosta joillakin tää juttu toimii… Kerttu soitti kerran ja sitten netti tuli seuraavana päivänä. Itselleni on soiteltu kaksi viikkoa, yhteensä neljä kertaa, mutta kertaakaan eivät ole soittaneet takaisin (väittävät aina soittavansa samana tai seuraavana päivänä). Paitsi tänään kun yritettiin vähän ärhäkkäämpää taktiikkaa. Teleyhtiöstä soitettiin takaisin kun olin ystävälläni Annella 15min matkan päässä asuntolasta. Että hei täällä sitä ollaan, odotan tasan viisi minuuttia sitten lähden…………… Arvatkaa kaks kertaa ehdinkö juosta. Vituttaa kun joku teleyhtiön äijä saa kahdeksalta illalla sanella mulle, montako minuuttia suostuu odottamaan, että voi palvella maksavaa asiakasta. Ihankun voisin istua täällä joka helvetin minuutin odotellen niitä. Että kiitos tästä. 

Nyt on sellanen olo, et ampukaa mut tähän paikkaan, joudun taas odottamaan ja soittamaan sinne 17 kertaa. Enkä saa nettiä ikinä. VITTU.


///////////EDITTT 40mins later ------Noniiiiin Pääsemmekin heti ottamaan osaa tuohon mahdollisuus-osioon. Nyt se nettityyppi pamahtikin tänne (kello on siis yli yhdeksän illalla) sillai Privet! :D Ja tadaa nyt kaikki järjestyi, mulla on netti ja vjo horosho. Miten tää paikka osaakin.....

9 kommenttia:

 1. Miks ihmeessä halusit muuttaa Venäjälle? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah. Nosiis onhan täähän on loppujen lopuks ihan mahtava paikka :D kaiken tän surun ja elämäntuskan keskellä asiat vaan yhtäkkiä järjestyy ilman mitään ennakkovarotusta :D

   Poista
 2. voivoi toivotaan että vielä joskus saat sen netin :--D

  VastaaPoista
 3. vitsi miten ihanan näkönen parveke(?) tuo oven rähjäisyys kiehtoo mua suuresti♥ TOivottavasti netti alkaa toimia :) olis ihana saada postauksia venäjältä useasti thehee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihiii kiitos :D mutta laitetaan kauniin kuvan piikkiin... parveke on täynnä kaikkee kauheeta roinaa.. :) Netti toimii nyt siis kyllä! Yritän tehdä postauksia usein, lähinnä hankalaa kun pitäs keksiä kaikkea kuvattavaa (ja saada joku kuvaamaan mua ;))

   Poista
 4. Onnittelut netin saamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Löytyyköhän korttikaupoista valmiita onnittelukortteja tällaisiin tilaisuuksiin? :D

   Poista
 5. i love these pictures! the colors and textures are beautiful!

  VastaaPoista
 6. Hurrah! In the end I got a website from where I be capable of genuinely get valuable information regarding my study and knowledge.


  Also visit my page: creative group
  Also see my webpage > creative group

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<