torstai 20. syyskuuta 2012

Second hand shop - Spasibo

spasibo1 spasibo2 spasibo3 spasibo4 spasibo5 spasibo6
Гороховая улица, 50г. // Gorohovaja Street 50


Eilen siis tehtiin pikakierros muutamassa pietarilaisessa second hand/vintage-kaupassa. Oli mahtavaa! Esittelen nyt niistä ensimmäisen eli Spasibon.  Kauppa oli tuollainen ihan pikkuruinen ja ainakin mun mielestä jotenkin toisi veikee :) Tavaraa ihan laidasta laitaan kaikkea ja paljon mm noita naamiaisasuja. **nyt kun taas googlasin sen osoitetta, huomaan että niitä löytyy samaa itseasiassa useampikin

Hintataso täällä second handeissä on aika sellainen perus uff, muutamasta eurosta ylöspäin. Mutta ei täällä tietenkään niin halpaa ole kuin esim valtterissa, missä toisinaan tuntuu että kaikki myydään 50sentillä ;)


Käytiin myös sellaisessa kuin OFF, jonka nimeen ilmeisesti kaikki paikalliset trendi-ihmiset vannovat. Se oli hassua, meidän oli osoitteen kanssakin jotenkin tosi vaikea löytää sinne, koska siinä rakennuksessa ei ollut mitään kylttejä. Mutta kun pääsimme sisälle, siellä olikin kokonainen kompleksi pieniä kauppoja! Löytyi jeffrey campbellin kengiä, vivienne westwoodia, jopa muutama minna parikan kenkäpari ja paljon muuta siistiä. Itse OFF - se second-and kauppa - oli ihan mielettömän magee. Mihinkään ostettavaan en tällä erää törmännyt, mutta tuun niin käymään siellä usein! En saanut lupaa ottaa siellä kuvia, enkä jaksanut alkaa selittämään siellä mitään tästä blogista koska kello oli jo 22.00.. (täällä kaupat on auki 23 asti) Mutta ehkä ensi kerralla saatte kuviakin sieltäkin :) 

Vaikka eipä täällä pietarissa paikat oikeen koluamalla lopu. Oon jotenkin ihan täpinöissäni tästä kaupungista. Tosin samaan aikaan jotenkin tosi ahdistunut, koska tuntuu että aikaa valuu hukkaan vaan asuntolassa kölliessä vaikka kaikki tuo olisi puolen tunnin päässä! On ihan hullua, miten paljon meininkiä - trendikauppoja, second handejä, kahviloita, ravintoloita, keikkoja ja taidehostelleja tällaiseen kaupunkiin mahtuu. Joku syksyn muotitapahtumakin on tulossa enskuussa, missä on pietarilaisia suunnittelijoita ja kaikkea. Sinne on ainakin PAKKO päästä!Kiinnostaako teitä tällaset postaukset ollenkaan? :) Vähän? Hirrrmusesti?

13 kommenttia:

 1. Kyllä kiinnostaa! AIvan ihanan näköinen 2nd handshop♥

  VastaaPoista
 2. Siis toi OFFissa oli myynnissä minna parikkaa yms 2nd handinä? Ymmärsinkö oikein? Jos oli kuulostaa hienolta, missäköhä Suomes ois tollaine :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AAA eiei ei siis siinä samassa rakennuksessa oli monia pieniä kauppoja, joista off oli vaan yksi. Ja niissä muissa kaupoissa oli siis myynnissä niitä uusina! pöh täytyy jotenkin uudelleenmuotoilla toi :D

   Poista
 3. looks so cool!
  Wish i could shop there

  New outfit post ; full of spikes
  www.mirfashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Oi vitsit, just ihanaa kun kerrot tollasesta vähän erilaisesta kulttuurista :) Itseeni pelottais siellä varmaan ihan satasella, joten ihan superia kuulla miltä tollasessa kaupungissa tuntuu asua!

  VastaaPoista
 5. ihana blogi ja tykkään sun hiuksista:)

  goldmine-elly.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Näyttää kivalta! tälläset postaukset on just hyviä! :--)

  VastaaPoista
 7. ihan hiton ihana postaus! muistan ku viime lokakuussa yritin ettiä moskovasta vastaavia second hand -kauppoja, mutta missään ei ollut. äidin venäläinen työkaverikaan ei oikein tuntunut tietävän niistä, sanoi etteivät ole kuulemma niin yleisiä vielä täällä. pietari on vissiin sit niin eurooppalaistunut, että noita löytyy jo! tosi hyvä juttu joka tapauksessa, ihanalta vaikuttaa. :--) mikä hintataso jeffreyn kengillä oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niitä moskovassakin! :) Musta taas tuntuu, että kaikki magee, mitä etin on aina vaan moskovassa... http://second-hands.ru/moscow/ sieltä löytyy kaikki moskovan! :) selvästi niitä on siellä kyllä vähemmän, mutta moskova onkin enemmän rahakaupunki. En käynyt siinä kaupassa sisällä kun se oli just menossa kiinni, mutta veikkaan että iiiihan sikana :D varmaan tuplat nettihintoihin. Käyn kattomassa joku kerta ja kerron sitten!

   Poista
  2. siis en käyny sisällä siinä kenkäkaupassa missä on niitä jeffrey campbellejä.

   Poista
 8. kyllä kiinnostaa! lisää tämmösiä :)

  VastaaPoista
 9. Kiinnostaa ja paljonkin! Lisää vain kaikkea mahdollista paikoista joissa kannattaa vierailla:)

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<