perjantai 28. syyskuuta 2012

Nukun sitten eläkkeellä
Vitsi tää elämä täällä venäjällä on RANKKAA. Miksei kukaan kertonut, että jos riekkuu monta yötä aamuun saakka juomassa kaljaa, että sehän alkaa väsyttää! Noh, vielä(kään) ei pääse nukkumaan, vielä olis kuvia laiteltavana ja läksyt tekemättä (jota edeltää vaihe - selvitä mitä tuli läksyksi) :D Ei ihan tosi, tää ei voi jatkua näin.

Eilen järjestettiin koululla sellainen pieni "suomi-juhla", johon teimme pullaa ja karjalanpiirakoita, jonka jälkeen aloitimme siinä 21 hujakoilla juhlimaan Ollin syntymäpäiviä. Eivätkä ne juhlat loppuneet hetkeäkään aikaisemmin kuin kolmelta seuraavana iltapäivänä. En edes muista, montako kertaa pojat kävivät kaupassa täyttämässä kaljavarastomme. Asuntolasta ei saa poistua yöllä 01-06 välisenä aikana, mutta koska kaljaa oli yksinkertaisesti pakko saada (koska nukkumaan meno neljältä ei ollut vaihtoehto) ainoaksi keinoksi jäi mennä matelemaan ovivahtia päästämään minut ja Iida "apteekkiin, koska on naistenvaivoja, ja olkaa nyt kiltti, tulemme takaisin 15minuutissa, olkaa niin kiltti, apteekkiin me vaan" ja sitten hilata kaljat neljänteen kerrokseen köyden päässä olevan repun avulla.

Näin meillä täällä Venäjällä. Mites teillä?

15 kommenttia:

 1. aaa en kestä, niin monia tuttuja kadunkulmia näissä kuvissa!

  ja ihan huipulta kuulostaa nuo teidän kaljanhakusysteemit, alko naurattaa ku kuvittelen tuon tilanteen :--DD niin ELÄMÄÄ, niin siistiä, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD En varmaan itsekään ikinä lopeta tuolle illalle virnuilua :D Parasta, nää on juttuja mitä "kuuluu" tehdä 16-vuotiaana, mutta täällä me vaan 20plus vuotiaanakin vielä. huhhuuh.

   Poista
 2. Ahahaha ihan mahtava toi köysijuttu! :D:D

  VastaaPoista
 3. DYYYYYD kui asiallista :'DD ihan loistava meininki!

  VastaaPoista
 4. :D:D:D Venäjähän kuulostaa varsin kivalta paikalta!

  VastaaPoista
 5. Hauska lukea sun elämästä Venäjällä. Itsestä ei olisi sinne lähtijäksi. En ole reissuillani Pietariin saanut kovin miellyttävää kuvaa kaupungista. Muistiin on jäänyt hulppeiden palatsien lisäksi tyly palvelu ja saastunut ilma. Toisaalta, uskon, että kaupungilla on näyttää monia puolia, kun siellä on pidempään. Olet rohkea, kun lähdit. Vaikka olenkin asunut ulkomailla erilaisissa paikoissa, niin sopeutuminen vaatisi varmaan paljon enemmän siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) En tiedä, mun on ehkä jotenkin vaikea suhtautua ajatukseen että tänne olisi jotenkin "erityisen vaikeeta sopeutua" tai että olisin jotenkin poikkeuksellisen rohkea :D Ei kai tänne olisi yhtään erilaista kuin muihiin suuriin kaupunkeihin, joissa on vähän erilainen kulttuuri kuin tukholmassa tai berliinissä.. Uskon ettei se hirveästi erilaista olisi Istanbuliin, Kiovaan tai Bucharestiin. Maailma on vaan niin suuri ja mittakaavat erilaisia. Uskon vakaasti, että tähän kaupunkiin voi jokainen rakastua :)

   Poista
 6. iik tulee kauhee Venäjä kuume kun luen tätä sun blogia! No kaikeksi onneksi aloitinkin venäjän opiskelun tänä syksynä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeei!!! Hieno juttu! :) Toivottavasti vierailet pian myös pietarissa!

   Poista
 7. Haha ku nauroin tolle! :D

  http://ruusukerotta.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniita kuvia! En ole koskaan käynyt Venäjällä, ja jos mä sinne joku päivä eksyn, menen ehdottomasti Pietariin! :) xx

  VastaaPoista
 9. So unusual to see his native city in the pages of the Finnish blog. Very nice blog!

  VastaaPoista
 10. Maria, missäs sun seuraava kirjoitus on??? odottelen kieli pitkällä...

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<