sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Metsämies

asupietari1 asupietari2 asupietari3 coat. mango / shoes. zara / bag. lumi / shirt. from carlings 
 
Mitens tässä nyt näin kävi. Muutin just viiden hiton miljoonan ihmisen suurkaupunkiin ja silti löydän itseni metsästä. Tää suomalaisuus on kyllä hyvin syvälle juurtunutta, voi voi. No ei vaiskaan - oltiin kertun kanssa matkalla yhdelle elokuva-arkistolle, jotta nähtäisiin jotain venäläisiä elokuvia. Ja nohevia kun olemme, päätimme kävellä sinne paikallisen "keskuspuiston" läpi.

Mitens täällä noin muuten. Koulu alkoi viikko sitten ja sitä on kuutena päivänä viikossa…. Hajottaa tuo yhden päivän viikonloppu. Meillä kun nuo illanvietot tuppaa aina - heh - venähtämään, niin sitten ei jää oikeen aikaa tehdä mitään. Täällähän siis homman nimi on se, että viimeinen metro lähtee 00.15. Sen jälkeen voi vielä ottaa käsitaksin (tunnetaan myös kansalaistaksina ja pimeenä taksina), mutta sitten kun sillat nousevat 01.30, ei enää pääse kotiin, koska asuntola on eri saarella kuin ydinkeskusta. Myöskin asuntolan ovet ovat kiinni 01-06. Eli täällä ihmiset lähtevät baariin siinä viimeisen metron hujakoilla ja bailaavat koko yön ja tulevat aamun ensimmäisellä metrolla takaisin.

Ei sillä itte itse olisin päässyt edes asuntolasta ulos :D Täällä sitä ollaan istuttu iltaa - ja no, aamua. Toistaseks oon tosi ihastunut tähän asuntolaelämään. On ihanaa kun on kokoajan niin paljon hyviä ystäviä ympärillä. Yllättävää miten vähän "omaa tilaa" sitä oikeastaan tarvitsee. Taisiis. Ainakaan toistaiseksi. Paha tästä muutamasta viikosta on mitään johtopäätöksiä vielä tehdä…. Kuitenkin pahenee talvella kun on kylmää ja kurjaa eikä kukaan halua lähteä ulos.

Mutta eipä sitä mietitä vielä. Nyt olen onnellinen.

Ihanaa olla täällä.

13 kommenttia:

 1. ouu toi siltojen nouseminen on kyllä paha! :--D kuulostaa ihan unelmalta toi sun elämä pietarissa, voi kun itelläkin vois olla joskus tulevaisuudessa vastaava mahdollisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noo ei tää nyt ihan pelkkää ruusuilua ole ;) Mutta tosi kivaa! Pistä ihmeessä paperit menemään, cimon kautta voi hakea lähes mihin tahansa venäjälle!

   Poista
 2. Hitsiiiit toi takki on niin megakool etten kestä! Sopii sulle ihan mielettömän hyvin, harmittaa etten vieläkään oo löytäny vastaavaa sopivaa itelle.

  Ja hitsi, kiva lukea noin kivoja kuulumisia, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Itsekin etsin juuri tällaista koko viime talvenkin.. onneksi osui kohdalle :)

   Poista
 3. Aiai ihanaa lukea näitä sun juttuja! :)

  VastaaPoista
 4. saako kysyä minkä kokoinen tuo sun ihana takki on? katselin samaa mangon nettikaupassa ja vähän arveluttaa minkä koon sieltä valitsisi :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kysyä! :) Se on M. Olisin ostanut S:n jos olisi ollut... tuo on nimittäin aika iso.

   Poista
 5. kaipaan asuntola-asumista! niin kätevää kun on kaverit siinä ihan vieressä eikä tarvii kauas lähtee seuraa ettimään, ihan parasta.

  VastaaPoista
 6. LOVELY!! <3 <3 <3

  xoxo
  http://glam-mania.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Awesome coat!


  xx
  www.naturally-christina.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Ihana takki ! onko toi se mikä on Kate Mossin päällä siinä Mangon lehdessä ? Voisin käydä katsomassa jospa löytyis itsellekin tollanen ! :) On meinaan tosi kiva !!

  Kurkistappas blogiini, jos vaikka tykkäisit :) http://dejiss.blogspot.com

  -Maria

  VastaaPoista
 9. ihan mahtava tuo sun takki!! :-)

  http://sofiauu.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<