torstai 9. elokuuta 2012

Varoituksen sanainenOon ollut viime kuukausina jotenkin omituisen otollista riistaa kaikille nettihuijauksille….

 Se alkaa aina samalla tavalla. Kaikki erilaisia yhteydenottoja koskien tätä blogia. Joku henkilö x lähettää sähköpostia jostain firmasta kysellen olisinko kiinnostunut tekemään heidän kanssaan yhteistyötä. Olen vastannut aina kyllä kiitos anna palaa. Seuraavassa sähköpostissa tarjotaan jotain ideaa tehdä postaus millon mistäkin (yleensä vähän erikoisesta aiheesta) ja että siitä maksettaisiin jotain korvausta.

No empä ole pahemmin näihin jälkimmäisiin sähköposteihin vastannut. Yleensä sen takia, että olen halunnut sulatella ehdotusta …ja lopuksi saamattomuudessani jättänyt vastaamatta. Myöhemmin näistä tulee aina tiedusteluja että hei olitko siis vieläkin kiinnostunut mitäs me sulle maksettais tms

Tajusin ne kaikki huijaukset tänään kertarysäyksellä. Luin yhden erityisen tarkkaan ja ihmettelin vähän kirjoittajan omituisia lauseenasetteluja. Sitten googlasin firman, olivat aika fiksunnäköisiä sivustoja kasanneet, oli tietoa jos jonkinlaista. Mutta hups kun ei löytynyt yhteystietoja. Eikä y-tunnuksia. Eikä toimitusjohtajien nimiä, ei yhtikäs mitään.

On kyllä vähän retardi olo.

Nyt melkeen naurattaa että olin ottanut niinkin absurdeja ideoita tosissani…. Muistan kyllä ihmetelleeni että miksköhän nää mulle rahaa olis tästä valmiita maksamaan, mutta dollarien kiilto silmissä sekin epäily kiisi ohi.

Ajattelu unohtui, koska yllätyin siitä, miten henkilökohtaisia huijaukset ovat. Että ihan minulle, omalla nimelläni, viittauksia minun blogiini ja kaiken lisäksi muutama vielä uskottavasti suomen kielellä!

Onneksi keksivät niin paskoja postausideoita etten olisi niitä toteuttanut kuitenkaan.

Mutta muistakaa te muut oikeesti, MUISTAKAA AJATELLA!I just wanted to warn you guys for all different kinds of internet scams. Lately ive been getting some of them regarding my blog, weird co-operation suggestions or such. So please remember to keep your eyes open!

6 kommenttia:

 1. Mulleki on tullu sähköpostii, että jotkut haluis maksaa ties mimmosii summia että mainostaisin ja tekisin jonkun ihme kirjotuksen jotain firmaa koskien..en oo tehny niitä ja sit nää tyypit ain kuummottelee että "no oletko kiinnostunut koska et vastaa??" ihme touhuu kyl! varmasti jotkut on tehny näitä postauksii joille kelpaa kaikki ilmanen kama/raha/jne blogin takia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tiesin etten oo ollut ainoa! Lähinnä just sitä kun ne voi oikeesti olla vaarallista luovuttaa just tilitietoja... :(

   Poista
 2. sananen, ei sanainen :-)
  sananen on diminutiivi, "pikku sana", sanainen on puolestaan määre, esim. ilmaisussa "sanainen arkku".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kyllä aika yleisesti käytetty tuokin ilmaus.... mutta eihän se tee siitä oikeaa? Voi olla yleinen virhe.

   Poista
 3. Toi farkkutakki on oikein kiva :)

  xoxo
  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<