tiistai 7. elokuuta 2012

Isojen ihmisten juttuja

Kävin törsäämässä ylppärilahjaksi saamani suomalaisen kirjakaupan lahjakortin koulutarvikkeisiin. Tulipas taas aikuinen olo, kun ensimmäistä kertaa elämässäni ostin ns fiksun kalenterin! Ei löydy subwayn mainoksia, hassuja kuvia tai viittauksia siihen monenko sekunnin välein teini-ikäiset ajattelevat seksiä. Jep, simppeli ja fiksu, niinkuin aikaihmisella kuuluukin!

Ja mukaan vielä aivan ihana Ivana Helsingin suunnittelema vihko (mur miksei sitä saanut kierrelehtiönä ja useammassa koossa) Vihkoja tarvitsen toki vielä lisää, mutta sanon piut paut näkemilleni valikoimille. Onko niiden ihan pakko olla kaikkien joko muumia tai kiroilevaa siiliä?

5 kommenttia:

 1. mäkin ostin tänä vuonna ekan kunnollisen kalenterin, eikä mitään soodakalentereja tai niitä mitä lukiossa jaetaan :D mitä koulua käyt?

  http://liisamarian.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kunnolliset kalenterityöt! Lähden pietariin yliopistoon :)

   Poista
 2. Mullakin on aina ollut niitä rumia lukiokalentereita joihin oon sitten ite tehny uudet kannet, mut pari viikkoa sitten ostin aivan ihanan, pienen ja nätin mustan moleskine-kalenterin, joka on kaikin puolin täydellinen kalenteri :D

  VastaaPoista
 3. Minä pikkutyttö ostin tänäkin vuonna juuri kuvailemasi kalenterin. jos parin vuoden päästä sitten ostaisin kunnollisemman :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pssst, salaisuus: Niin oisin ostanu minäkin jos oisin löytäny yhtäkään mikä olis miellyttänyt mun silmää ;))

   Poista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<