perjantai 3. elokuuta 2012

Tulikin mieleen

Reppu, jota mun isä käytti varmaan joka ikisellä ulkomaanmatkalla. Sieltä kaivettiin 1,5l vesipullo, josta kaadettiin vettä suoraan päähän kun kuumuus oli liikaa.
Siinä on kyllä hillittömän kauniit värit. Sääli vain, etten osaa oikein käyttää sitä. Ainakaan tänään.

Repusta tulikin mieleen

Kammottavaa ajattella - KUUKAUSI VIELÄ???? Fiilikset heittelee laidasta laitaan. Yhtenä hetkenä haen mielessäni tutkimusmatkailijavaatteita ja mietin koko hommaa yhtenä suurena seikkailuna. Näen, kuinka puhun venäjää sujuvasti ja hoidan asioitani byrokratian kiemuroissa, itsenäistyn ja kasvan ihmisenä.  Ja sitten kun tulen takaisin olen maailmaa nähnyt konkari, suurkaupungin kasvatti, joka ei pienestä hätkähdä.

Kunnes taas muistan, että siitä on 13 vuotta kun olen viimeksi jakanut huoneeni kenenkään kanssa.. ja nyt jaan sen 1-2 muun ihmisen, jotka ovat paitsi tuntemattomia myös todennäköisesti ihan eri kulttuurista. Ja entä jos en olekaan se tyyppi joka muuttaa ulkomaille ja imee kieltä itseensä kuin pesusieni? Päädyn kotiin häntä koipien välissä toistellen sujuvasti ulkoa vain metrokuulutuksia, "Saisinko nämä kokoa 38" ja "Pystyykö teillä maksamaan visalla?"

Hmmmmmmm. Mahtuisikohan Ville tuonne reppuun? :)

7 kommenttia:

 1. Tuhottoman söpö reppu!

  VastaaPoista
 2. siistähmitä minne oot lähössä? luulin et pääsit kouluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pääsinki.... Pietariin :D sinne ois suunta. Siellä hain kans oikikseen, mutta eka vuos olis semmonen valmentava koulu, mutten oikeen tiedä aionko jäädä sen pidemmäksi.

   Poista
 3. Mä oon muuttamassa Saksaan mulle vieraaseen kaupunkiin kuukauden päästä! Tosin en opiskelemaan vaan au pairiksi. Tässä on niin ristiriitaisia tunteita, etten ole ennen tuntenut tällaista! Pelottaa jättää täällä kaikki, mutta olen hurjan innoissani kaikesta uudesta mitä tulen kokemaan. Seuraavan kerran palaan kotiin ensi kesänä, toivon että pystyn imemään kielitaitoa itseeni ja puhun sujuvaa Baijerin murretta :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siistiä!! :) Saksa on kyllä paikka, jossa pitäis käydä useemmin.. Monet kaverit on just lähteny sinne aupaireilee ja kyllä ainakin facebookista päätellen on ollut hauskaa :D !

   Poista
 4. you can do it! :) mielettömän upea reissu sulla tiedossa♥ Ihana reppu

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<