keskiviikko 8. elokuuta 2012

design by katri/n Autumn Winter 12/13Katri Niskanen eli nykyisin tunnettuna katri/n on yksi mun ehdoton lemppari suomalaisista suunnittelijoista. Erityisesti pidän suunnittelijan tyylissä yksinkertaisuudesta, maanläheisistä värivalinnoista ja vaatteiden monikäyttöisyydestä. Tässäkin mallistossa oli mukana erilaisia paitoja, joiden helmoja pystyi kääntelemään milloin kaulaan, milloin hupuksi. On myös ihana nähä, miten samat vaatteet näyttävät yhtä hyvältä eri ikäisillä. Niskasen suunnittelemat mekot kävivät kovaa kilpaa viime kevään ylppärimekkovalinnoissani, vaikka päädyinkin lopuksi Mirkka Metsolan luomukseen.

 Mutta sitten näihin ylläoleviin!! Tuo takki on sitä sorttia että MENEE IHAN JALAT ALTA. Sitä ei nää näistä kuvista, mutta langoissa on siis mukana ohuelti kultaa.. Voi nyt kun olisi se ylimääräiset 290e.

2 kommenttia:

  1. mäkin tykkään hirveesti, kävin senaatintorilla siellä fashion village tapahtumassa ja nappasin mukaani syysmalliston esitteen kyseiseltä merkiltä. täytyy sanoa että oon ihan myyty! samoin mirkka metsola on ihana, ja ai että se sun ylppärimekko!

    VastaaPoista
  2. Nyt oli kyllä niin ihana blogi, että oli pakko liittyä lukijaksi! Ihan mahtava!

    http://fanskufanni.blogspot.fi

    VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<