maanantai 16. heinäkuuta 2012

Simple laced topsSain tänään mummulta pari ihanaa, sen itse virkkaamaa pitsitoppia vuosikymmenten takaa. Luonnollisesti näihin kuuluu myös hameet, mutta toinen jäi vielä lyhennykseen ja kavennukseen. Ihailen ihmisiä, joilla on se ihmeellinen kyky tehdä asioita alusta loppuun itse. Itse suosin lähinnä saksia ja hakaneuloja.

Today I got some old laced tops from my grandmother. She had made them herself decades ago. I highly admire people who have the amazing skill of creating something from the start. I myself prefer scissors and safety pins.
En kestä… (väsymys täällä hei) fisipdhgnvhäxcugn. Huomenna tulee oikiksen kirje. Lista tulee ylihuomenna mutta kirjeet tulee yleensä (aina) päivän etuajassa. Vittumainen tilanne. En millään haluais odottaa postimiestä.………. Oon yrittänyt koko päivän suorittaa kaikennäköistä itsetutkistelua siitä, miltä tuntuu jos postiluukusta tipahtaa vain lidlin mainokset.

Projekti "oikiksen pääsykoe" ei saanut Mariasta 100prosenttia, se sai sen kevätstressiraunio Mariasta. Normaaleissa sielun ja ruumiin voimissa olisin pystynyt parempaankin. Sen takia koen, että ok universumia ajatellen olisi reilua, että sisään menee vaan Hemmot 100prosenttia. Mutta hei, niinkun oon vähän vinkkaillutkin, Plan B on venäjä. Ja sekös jos mikä on saatanan pelottavaa.

4 kommenttia:

 1. voi vitsii iha törkeen sulone !

  VastaaPoista
 2. beautiful top!
  I love things from my mother and my grandmother (often these things from many years ago are cooler than the things you can buy now and the older things are better quality ;) ).

  xx

  Sarah

  VastaaPoista
 3. Onpas aivan ihana suloisia noi topit <3

  VastaaPoista
 4. oih, molemmat ihania, varsinkin tuo lyhyt :)

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<