keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Polka is back!Yksi viimekesän suosikeista, nimittäin, polka-shortsit, löysivät tiensä myös tähän kesään! Oikeasti ne ovat korkeavyötäröiset, mutta jätin muutaman napin auki ja hivutin niitä vähän alaspain. Syitä tähän on a) muutoin ne eivät olisi näkyneet paidan alta ja b) henkisen ja noh fyysisenkin kasvun myötä pidän nykyään vesirajaa mielelläni vähän alempana. (hehheh vaikea kuvitella että se voisi kauheasti näitä kuvia ylempänä olla muutoinkaan)

Mitä tykkäätte muuten laukusta? Vinkee eikö vain!

15 kommenttia:

 1. Gorgeous look!

  www.despite-the-style.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Nuo kenkäsi ovat kyllä ihanat, olen kuolannut niitä siitä asti kun esittelit ne :) Ja sinulla on myös aivan upea tyyli!

  VastaaPoista
 3. Tää on upee, kaikessa yksinkertaisuudessaan! Oon niin kade kun jaksat kävellä korot jalassa noin usein. Itse kävelin myös vielä joskus, mutta jostain syystä nykyään tuntuu helpommalta iskeä jalkaan jotkut lättäpohjaiset kengät. En mä haluu olla yksi niistä mukavuudenhaluisista junteista! Pitäneen ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ::) Tottahan se on, että mulla on korot tosi usein, mutta pitää myös muistaa että kun asuu keskustassa (eikä juuri poistu sen alueen ulkopuolelta) kotona on niin helppo käydä kääntymässä kokoajan. Eli en todellakaan oo liikkeessä koko päivää vaan usein semmosia parin tunnin pyräyksinä, mikä on korkojen kannalta niin paljon houkuttelevampaa :D

   Poista
 4. Aivan ihana asu! Sopii sulle tosi hyvin :)

  meandmywayoflife.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Love the bohemian femininity of this outfit, beautiful.

  VastaaPoista
 6. Love this look!

  xx
  www.naturally-christina.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. ihanat vaatteet ja ihanan tyttömäinen mutta naisellinen tyyli sulla (:

  http://life-of-ann.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Kaunis asu. Olen varma etten osasisi kulkea noissa sortseissa, mutta jotenkin ne vaan sopivat sulle kuin nenä päähän.

  VastaaPoista

Acta est fabula, nunc plaudite!	
<